Nova podzemna garaža u naselju Novi Jelkovec: Bandić ponavlja da ovakav standard nemaju ni europske metropole

FOTO: Zagreb.hr
Gradonačelnik Milan Bandić je s predsjednicom Uprave Zagrebačkog holdiga Anom Stojić Deban i voditeljicom Podružnice Zagrebparkinga Anom Preost predstavio novu podzemnu garažu u naselju Novi Jelkovec – Jelkovec 2 u Ulici Ladislava Šabana.
 
Podzemna garaža Jelkovec 2 s kapacitetom od 237 parkirališnih mjesta čini funkcionalnu cjelinu s nedavno otvorenom garažom Jekovec 1 u neposrednoj blizini.
FOTO: Zagreb.hr

Vrtić, škola, bazen, dvorana, parking… sve to podiže standard stanovanja i sve je to dostupno za oko 10 tisuća Sesvećana koji ovdje žive, naglasio je gradonačelnik Bandić i dodao kako ovakav standard nemaju ni europske metropole razvijenije od Zagreba jer se otvorenjem ove garaže dobilo da na jedan stan dolazi gotovo jedno parkirno mjesto.

FOTO: Zagreb.hr

Prema riječima Ane Preost, voditeljice podružnice Zagrebparking, naselje Sopnica Jelkovec sada ima 455 unutarnjih i 1996 vanjskih parkirnih mjesta. Garaža Jelkovec 2 namijenjena je samo za pretplatnike odnosno stanare za 40kn mjesečno i ovdje nema satnog parkiranja koji postoji u garaži Jelkovec 1.

Gradu, gradonačelniku i Zagrebačkom holdingu su se zahvalili predstavnicima Vijeća Gradske i četvrti i Mjesnog odbora.


Komentari