Nova imenovanja u Zagrebačkoj pivovari

Poziciju direktorice za pravne i korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu preuzela je Alina Ružić, dok je Diana Jokić preuzela funkciju menadžerice za korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

Alina Ružić preuzela je u Zagrebačkoj pivovari funkciju direktorice za pravne i korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, a Diana Jokić novim imenovanjem postala je menadžerica za korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Zagrebačka pivovara, lider pivarske industrije i jedan od triju top poslodavaca u Hrvatskoj, i ovim imenovanjima potvrđuje kvalitetu sustava kontinuiranog razvoja i upravljanja ljudima kompanije.

Alina je na novu poziciju napredovala s funkcije više menadžerice za pravne poslove i odnose s javnošću za Hrvatsku. Dosadašnjim uspješnim radom na lokalnim i grupnim projektima pokazala je iznimne vještine i potencijal za novo imenovanje. Novo područje djelovanja Aline Ružić na poziciji direktorice za pravne i korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu obuhvaća regionalnu odgovornost za navedene zemlje, odnosno organizaciju, koordinaciju, kontrolu i predstavljanje cijelog poslovanja vezano uz pravne i korporativne poslove te interne i eksterne postupke i komunikaciju.

Alina se timu Zagrebačke pivovare pridružila na mjestu menadžerice za pravne poslove 2013. godine prelaskom iz tvrtke Coca-Cola HBC Hrvatska. Dosadašnjim radom na mnogobrojnim projektima stekla je veliko iskustvo i pokazala vrhunske kompetencije i znanja.

Nova zaduženja Diane Jokić na mjestu menadžerice za korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu uključuju koordinaciju i provedbu komunikacijske strategije društvene odgovornosti i aktivnosti sa svim internim i eksternim javnostima. Također će obavljati poslove vezane uz razvoj i provedbu programa koji promiču odgovornu konzumaciju piva, s ciljem promicanja umjerene konzumacije piva i educiranja javnosti, kao i projekata iz područja zaštite okoliša.

Diana je postala dio tima Zagrebačke pivovare 2014. godine kao marketing menadžerica za evente i sponzorstva, gdje je stekla iskustvo i znanja na području postavljanja strateških okvira za sponzorstva. Godine 2016. Diana je s pozicije sales event menadžerice za Ožujsko pivo prešla na poziciju menadžerice za brend doživljaje i sponzorstva


Komentari