Nova godina vrijeme je i za nove odluke: Donosimo vam top 10 poslova tjedna u Zagrebu i okolici!

Foto: Pexels

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Na njihovoj stranici je trenutno više od 1900 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova u Zagrebu i okolici.

CCC, međunarodni maloprodajni lanac obuće, torbica i modnih dodataka, zbog širenja poslovanja i uvođenja novih prodajnih kanala, traži osobu na poziciji: voditelj e-trgovine (m/ž). Novozaposlenu osobu očekuje rad u internacionalnoj kompaniji i mladom online timu. Poslodavac omogućuje pristup edukacijama i tečajevima s europskim e-commerce stručnjacima, stimulativna primanja, ugodno radno okruženje, ali i brojne druge benefite.

Ovo je jedinstvena prilika da postanete ključna osoba u organizaciji na čak dva tržišta! Kandidat mora imati minimalno 2-3 godine iskustva u vođenju internetske trgovine, znanje Google Analyticsa, Facebook Ads Manager-a, tečan engleski jezik u govoru i pismu, dobre komunikacijske vještine i odličnu sposobnost određivanja prioriteta. Zainteresirani
ste? Kliknite ovdje za prijavu.

Dupin d.o.o. traži vozače (m/ž) za dostavu robe iz asortimana kupcima (trgovačkim
lancima, privatnim dućanima), te za rad u skladištu. Poslodavac osigurava uredna
primanja, mogućnost napredovanja i mogućnost odlaska doma službenim kombijem. Idealna kandidat je vrijedan, pošten, iskusan i sklon radu na terenu. Aplicirajte!

ETF Airways je novi hrvatski charter zračni prijevoznik koji želi unaprijediti povezanost jadranskih turističkih bisera s europskim i drugim destinacijama. Iz poduzeća trenutno traže Kabinsko osoblje B737 (m/ž) za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Kandidati moraju imati EU državljanstvo, znati hrvatski i engleski jezik.

Očekuje se spremnost na smjenski rad, učestala putovanja, te moguću promjenu mjesta stanovanja. Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 18.01. možete pronaći na poveznici.

Želite se pridružiti KFC-ovom rastućem timu? U Zagrebu, Splitu i Zadru traže djelatnike (m/ž) u restoranu. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za rad u kuhinji i na blagajni, pripremat ćete sendviče, salate i priloge, a uz to ćete i posluživati goste. Idealni kandidati su fleksibilne i odgovorne osobe, spremne na usvajanje novih znanja i timski rad. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost razvoja i napretka, isplata dodatnih stimulacija na plaću ovisno o obavljenom poslu, adekvatan trening, ali i različiti drugi benefiti. Za prijavu kliknite ovdje.

Tvrtka za promet nekretnina CBRE d.o.o. zapošljava operativnog i tehničkog voditelja (m/ž), te savjetnika i stručnu osobu za leasing (m/ž) u Zagrebu. Očekuje Vas izazovan i dinamičan rad u svjetski poznatom poduzeću, mogućnost poslovanja s uglednim međunarodnim klijentima, iskusan i entuzijastičan međunarodni tim. Traži se relevantno radno iskustvo. Kandidat mora imati odlične komunikacijske vještine, znanje engleskog jezika i položen vozački ispit. Ostale detalje ovih natječaja možete pronaći na linku.

Gi Group HR Solutions d.o.o., lider u regiji i dio Gi Group, prestižne i jedne od vodećih konzultantskih kompanija na području ljudskih resursa, zapošljava na poziciji: Junior HR generalist (m/ž) u Zagrebu. Očekuje se VSS, minimalno godina dana radnog iskustva, znanje engleskog, poznavanje MS Office paketa, komunikativnost, otvorenost i proaktivnost. Osoba zaposlena na ovoj poziciji bit će zadužena za organizaciju i provedbu projekata selekcije za klijente, pružanje podrške pri organizaciji i provedbi edukacijskih programa za klijente, sudjelovanje u izradi i ažuriranju dokumentacije za prijavu i odjavu zaposlenih, te za obavljanje drugih srodnih poslova. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 19.01. Kliknite ovdje i aplicirajte već danas!

RC Dalmatia Development zapošljava voditelja gradnje (m/ž) u Zagrebu. Ako Vas
zaposle bit ćete zaduženi za razvoj prodajnih i logističkih projekata u Hrvatskoj, planiranje troškova, odluke oko financiranja projekata u suradnji s financijskim odjelom Hrvatskoj, upravljanje gradnjom, ali i za obavljanje drugih srodnih poslova. Traži se inženjer (m/ž) građevine s iskustvom u vođenju projekata. Kandidat mora imati izvrsno znanje engleskog jezika. Očekuje se snalaženje u AutoCAD-u i MS Wordu, MS Excelu i MS PowerPointu. Prednost se daje kandidatima koji govore češki ili slovački jezika. Novozaposlenu osobu očekuje moderan uredski prostor u zgradi Sky Office, nagrada za trud i predanost. U obzir dolaze samo prijave zaprimljene do 01.02. Aplicirajte!

TIM NOVAK d.o.o., jedna od vodećih tvrtki u opremanju objekata vodoinstalacijama, sanitarijom i keramikom s više od 25 godina iskustva, zbog povećanog opsega posla traži prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Zagrebu i okolici. Poslodavac osigurava kontinuirane edukacije, profesionalno usavršavanje, prijenosno računalo, službeni automobil, mobitel, te ugodno i dinamično radno okruženje. Realizacija prodajnih ciljeva u izravnom kontaktu s poslovnim partnerima na terenu, proširenje postojećih i uspostava novih kontakata s kupcima, praćenje konkurencije i stanja na tržištu — samo su neki od zadataka koji Vas očekuju na ovom radnom mjestu. Prijavite se ovdje.

PARSA, tržišni lider na području dodataka za kosu i uljepšavanje u Njemačkoj, kao i u Srednjoj i Istočnoj Europi, za svoju podružnicu u Zagrebu zapošljava osobu na poziciji: Key Account Manager (m/ž/d) sa znanjem hrvatskog i slovenskog jezika. Radi se o izuzetno uzbudljivom i dinamičnom poslu. Postoji mogućnost napredovanja. Poslodavac osigurava službeni automobil za privatne svrhe. Uvjete ovog natječaja, možete pronaći na linku.

Hotel Europa zapošljava voditelja hotela (m/ž) u Zagrebu. Osigurana je plaća u
iznosu od 5.000 do 7.000 kuna. Očekuje se VSS, minimalno godina dana radnog
iskustva, znanje engleskog i snalaženje u radu na računalu. Prijavite se!

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću
prilikom prijave!


Komentari