NOVA AFERA UZDRMALA HOLDING! Alkoholiziranje, potajno snimanje i karaoke samo su neki od grijeha ovog direktora?

Luka Stanzl/PIXSELL

Zagrebački holding (ZGH) je posljednjih dana najspominjanija tvrtka u metropoli. Nakon što je stiglo novo vodstvo te nakon što su podijeljeni prvi otkazi sada je pak na red došla i jedna afera.

Naime, kako piše tportal, Nezavisni sindikat radnika Zagrebparkinga podnio je 7. lipnja prijavu Upravi Zagrebačkog holdinga protiv direktora Službe za odnose s korisnicima i zajedničkih poslova Tomislava Jurića.

U prijavi, koju potpisuje predsjednik sindikata Darko Klenberger, iznijeli su niz ozbiljnih optužbi na njegov rad koje se odnose na grubo kršenje etičkih načela poslovanja tvrtke te počinjenje nekoliko kaznenih djela.

Prijava je podnesena dok je Holding vodila stara Uprava na čelu s Anom Stojić Deban, a u njoj se navodi da su je prije toga desetak puta radnici anonimno upozoravali na sve što se događa te da su svi upoznati s činjeničnim stanjem.

Prijava se sastoji od nekoliko točaka, a neke od njih su: svakodnevne uvrede, pozivanje na pokojnog gradonačelnika Milana Bandića i predsjednice Ane Stojić Deban, potajnog snimanja i fotografiranja zaposlenika, neovlaštenog pregledavanja snimki nadzornih kamera, degradacije stručnih i obrazovnih kvalifikacija koja se ogleda u organizaciji posla unutar službe i na kraju učestalo alkoholiziranje u prostorijama službe na Autobusnom kolodvoru te korištenje službene opreme TV studija za snimanje i pjevanje karaoka i drugih privatnih poslova.

Iz Holdinga-a su naveli da su upoznati sa sadržajem prijave te da se po njoj postupa u skladu s propisanom procedurom.

S prijavom je upoznat i sam Jurić, ali tvrdi da ne može istupati bez dopuštenja.


Komentari