NOVA 2016. GODINA: Evo na kojim se trgovima očekuje odlična atmosfera za doček

FOTO:Sitana Omer/Zagreb.info

Doček Nove godine organiziran je na većim zagrebačkim trgovima, a sudjelovanje je potpuno besplatno. 

Osim u klubovima za koje se mora platiti ulaz, Novu godinu možete dočekati i na otvorenom. Već tradicionalno, na najvećim zagrebačkim trgovima očekuje vas pregršt zabave, dobra glazba i odlična atmosfera.

Trg bana Jelačića

Na glavnom zagrebačkom trgu tradicionalno se organizira najveći doček na otvorenom. Uz Ninu Badrić kao glavnu izvođačicu večeri, nastupat će i mladi hrvatski rock sastavi, među kojima će biti Vatra, koja nastupa u 22 sata nakon koje nastupa grupa Teška industrija.

Nina Badrić
Nina Badrić

Europski trg

Za one koje u novu godinu žele ući u ritmovima elektronske glazbe, poznati europski DJ majstori Eddy Ramich, Mr Mendel te DJ Saint-James zasvirat će na podiju ispod 1000 srca. To je to barem što se tiče noćnog programa, jer će se na europskom trgu od stare godine moći opraštati i od ranog jutra. Točno u 10 sati ujutro počinje dio programa, pod nazivom Ispraćaj Stare godine, uz zvukove DJ-a Itch-a.

Facebook/Advent na Europskom
Facebook/Advent na Europskom

Zrinjevac

U najljepšem zagrebačkom parku očekuje vas zanimljiv silvestarski program. Već u 17 sati počinje doček za djecu, koja će se zabavljati uz predstavu Mirte Pirte i psa Martina. Nakon predstave, uslijedit će zabava uz poseban dječji šampanjac i prskalice. Večernji program počinje u 21 sat nastupom grupe Iva Smojver & the band, a trajat će do 4 sata ujutro.

Trg kralja Tomislava

Po prvi put do sada na Tomislavcu ćete moći dočekati novu godinu na klizaljkama! Klizati od 23:30 do 00:30 moći ćete po 100 kuna, a u cijenu je uključen i pjenušac. Uz to, u Ledenom parku organizira se i dječji doček Nove godine ujutro od 11 do 12:30, uz animatore i dječji šampanjac. Park Tomislavac bit će otvoren do 4 sata po noći, a samo klizalište do 2 sata.

Sitana Omer/Zagreb.info
Sitana Omer/Zagreb.info

 

 


Komentari