’Noge su mi bile gore, stražnjica mi je bila dole…’: Javio se muškarac kojeg su izvlačili iz šahta, ’To mi se još nikad nije dogodilo’

Foto: Screenshot

“Čujte, ovak, to mi se još nikad u životu nije dogodilo. Ja sam sad u jednoj rupi. Rupi. Nemrem izać iz nje, jer je toliko usko i tako dalje. Auti tu idu okolo. Ja, da vam kažem točno, ne znam di sam”, ovim riječima gospodin Slavko potražio je pomoć od zagrebačkih vatrogasaca kada je u zagrebačkom Zapruđu slučajno upao u šaht.

Iako nije mogao objasniti gdje se nalazi, vatrogasci su ga pronašli i sigurno izvukli iz šahta. Slavko je naime prošao s ozljedama po licu i tijelu, no nije životno ugrožen.

Za RTL govori kako mu se nešto slično nikada prije nije dogodilo. “To je tako mala rupa, da je to neka bila rupa normalna, pa čovjek bi se mogao okrenuti. Nemrete se ni okrenuti, nemrete ni stati ni ništa”, govori pa pojašnjava kako je ostao zarobljen u neobičnom položaju. “Noge su mi bile gore, stražnjica mi je bila dole, ruke su bile, ali nemreš s nogama, nemreš s ničim”, prisjeća se.

Zagrebačke vatrogasce sam događaj nije šokirao, ali iznenadila ih je prisebnost gospodina Slavka koji je sam pozvao vatrogasce i razumno im odgovarao na pitanja.

“Kad sam došao k sebi malo, nisam mogao uopće shvatiti da sam se našao u takvoj situaciji”, zaključuje pak Slavko.


Komentari