‘NO LONGER MUSIC’: Živom glazbom, dramom i vizualnim efektima promiču pozitivne životne vrijednosti

Facebook / No Longer Music

Iako je ponedjeljak, otiđite do trga i uživajte u koncertu umjetničke skupine No Longer Music (NLM) u  21:00 h.

NLM je skupina koja je sastavljena od mladih ljudi iz nekoliko zemalja, poput SAD-a, Novog Zelanda, Australije, Poljske, Brazila, Njemačke, a njihova je misija upravo diljem svijeta putem svojeg performansa i druženjem s mladim ljudima prenijeti spomenute vrijednosti. Glazbena karavana, spoj teatra i glazbe, mnoštvo specijalnih efekata i vrhunskih glazbenika iz svih dijelova svijeta.

Njihov nastup opisuju kao fuziju žestoke žive glazbe (post grunge, psycho-punk), dramatskih glumačkih dijelova te vizualnih efekata. Iza ovog glazbeno-scenskog izričaja skriva se ekipa evangelizatora koja već preko 30 godina koristi pozornicu kako bi prenijela Evanđelje Isusa Krista sekularnoj mladeži u noćnim klubovima, na gradskim trgovima i festivalima. Nastup je spoj žive glazbe, drame i mnogobrojnih vizualnih efekata uključujući moderni prikaz raspeća i uskrsnuća Isusa Krista.

“Cilj ovog događaja nije samo ”odraditi” koncert, već prije svega zainteresirati mlade ljude grada, za pozitivne životne vrijednosti, život bez ovisnosti, nasilja i nemorala. To je upravo poruka koji prenose mladi ljudi, članovi NLM-a i organizatori “, poručili su članovi Udruge Šutka.


Komentari

loading...
-->