NJIMA HITNO TREBA DVORANA: Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba s prvašićima u Granešini

PRESS

Predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić prvi je dan nove školske godine proveo s prvašićima osnovne škole u Granešini.

Ovu je školu predsjednik Mikulić iskoristio za posjetu kako bi samim školarcima i nastavnicima poželio uspješnu školsku godinu te obećao vlastiti angažman u gradnji dvorane za tjelesni odgoj.

– Meni je žao što nismo u Zagrebu još uvijek postigli onaj školski standard i kapacitete koji stanovnicima glavnog grada uistinu pripadaju. Želim da se nagodinu na ovom mjestu nađemo u prostorijama nove dvorane!- poručio je predsjednik Skupštine brojnim roditeljima koji su dopratili svoje prvašiće na priredbu povodom prvog školskog dana.

Naime, već nekoliko generacija škole u Granešini očekuju sportsku dvoranu koja je i više nego potrebna. Zbog izgradnje koja se godinama očekuje, djeca su prisiljena imati nastavu iz tjelesnog na školskim hodnicima kada je loše vrijeme, odnosno ispred škole kada vrijeme to dozvoljava.

– Ne može se Grad hvaliti besplatnim udžbenicima i visokim standardom, a nismo osnovne uvjete svim učenicima u Zagrebu osigurali- istaknuo je Mikulić.

Na temu izgradnje dvorane, predsjednik Mikulić već je za sutra sazvao zajednički sastanak pročelnika za prostorno uređenje i izgradnju grada i ravnatelja škole Marijana Vulića kako bi se iznašle sve potrebne dozvole i uvjeti te počela graditi sportska dvorana.


Komentari