Njihova je ljubav veća od virusa: Odluka je bila teška, ali slavlja će ipak biti – kažu Rafaela i Jakov

Dok su sva vjenčanja u salama zabranjena, dok u crkvama i kod matičara brakove sklapaju vrlo rijetki, postoje oni čija je ljubav jača od virusa i kojima nije najvažnije na svijetu imati veliku svadbenu feštu.

Iz “kućnog ureda” javili su nam se Jakov Milišić i Rafaela Vuleta, mladi par koji je sudbonosno da odlučio reći ove subote, 2.5. u Župi BDM u Stenjevcu, unatoč tome što su slavlje u restoranu otkazali. S obzirom na to da su im roditelji izvan Zagreba, najvažniji dan u životu održat će i bez njih

“Odluku je bilo teško donijeti, ali smo znali otpočetka da se želimo vjenčati i nismo previše oklijevali. Naravno da nam je značila potpora roditelja koju smo dobili da se ipak vjenčamo jer su znali da nam to znači. A i nekako je to bio datum koji smo odabrali, koji smo ugravirali u prstenje”, rekla nam je Rafaela Vuleta.

Dvoje zaljubljenih trebalo je održati svadbu za 40 ljudi u jednom restoranu, no na kraju će se vjenčati u prisutnosti svećenika i kumova.

“Svi će nam nedostajati, no trudimo se ne razmišljati o tome nego želimo biti sretni taj dan i pokušavamo ovo sve doživjeti kao neko drugačije vjenčanje i kao da je to baš tako moralo ispasti. A, slavlja će naravno biti, jedno u Dalmaciji, drugo u BiH, čim sve ovo prođe”, dodaje pričljiva i pozitivna Rafaela, a njezin Jakov prepušta boljoj polovici da nam prepriča kako teku pripreme u ovim izvanrednim uvjetima te jesu li ušli u velike troškove nakon iznenadnih promjena.

“Što se tiče restorana, imamo divno iskustvo sa osobljem koje nam je maksimalno izašlo u susret, i to da će nam za polog koji smo dali za svadbu organizirati nekoliko ručaka, što dostavom, što kasnije u restoranu. Za glazbu smo imali samo DJ-a koji nije ni tražio polog ranije i shvaća trenutnu situaciju, a s fotografom smo odlučili malo prekrojiti početni paket, pa tako nigdje nismo izgubili polog.”

Tako su Jakov i Rafaela, unatoč kušnjama i nevjerojatnim izvanrednim okolnostima, odlučili uploviti u bračnu luku. A kako na njih djeluje karantena i očekujemo li uskoro “baby boom” u mladoj obitelji, mladi par nam ne želi otkriti… Prosudite sami :)

 

 


Komentari