Nives Ivanišević dirljivom objavom oprostila se od majke: ‘Putuj Mamice, Volim te!’

nivessimpson/Instagram

Nives Ivanišević na Instagramu se oprostila od svoje majke Vesne.

“Ima jedna žena… Koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka, nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama… Puna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata).

Ona mama za koju možeš reći: ‘E da je barem to moja mama.’ E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bih se mogla sjećati lijepih stvari. Zato glava gore, kao što bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim.
Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala”, napisala je Nives uz fotografiju majke s unučićem Oliverom, prenosi Index.

 

 

View this post on Instagram

 

Ima jedna zena.. koja nikad nikom nista lose nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrska u svim trenucima i uvijek trazila ono dobro u ljudima,cak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog covjeka,nije mogla podnijeti tudju patnju i bol,radije bi to preuzela na sebe. A kao mama.. puuuuna kuca smijeha,puna kuca srece,stalna paznja usmjerena na centar svijeta (mene i brata). Ona mama za koju mozes reci: -e da je barem to moja mama. E, pa bila je moja (nasa) i samo moja (nasa) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da zivim tri zivota i dalje bi se mogla sjecat lijepih stvari. Zato glava gore,kao sto bi ona to voljela i trazila od mene i ako me nesto naucila to je da budem jaka i kad se lomim. Srecu je uvijek trazila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreca drugih njoj je bila lajtmotiv zivota. Hvala. Hvala sto si bila bas moja mama,sto si bas moj zivot ucinila takvim da ga nikad ne bi mijenjala s nikim. Ti si sve. Kraljica,majka,zena uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice! Volim te.❤

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

“Hvala što si bila baš moja mama, što si baš moj život učinila takvim da ga nikad ne bih mijenjala s nikim. Ti si sve. Kraljica, majka, žena uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice! Volim te”, oprostila se.

Dirljivom objavom koju je podijelio s pratiteljima oprostio se i Nivesin brat Nenad.

“Ne želim da je prepatetičan jer stvarno mislim da si se spasila, odabrala bolji put u ovom slučaju i drago mi je da se ne mučiš… Nema riječi kojima bi opisao koliko ćeš nam faliti u životu u obliku u kojem smo navikli na tebe, no znam da je tijelo samo potrošna roba, a tvoja duša je ono što će vječno ostati među nama pa ćemo i dalje na neki način biti zajedno”, napisao je on.

 

View this post on Instagram

 

Uff, di zapoceti ovako tezak tekst… Ne zelim da je prepatetican jer stvarno mislim da si se spasila, odabrala bolji put u ovom slucaju i drago mi je da se ne mucis.? Takoder mislim da nam Bog ili neka druga nadmocna sila dodjeljuje zivotne situacije po tome koliko misli da mozemo izdrzati. Ti si kroz zivot dobila jako puno testova koje si prosla i apsolutno si najveci borac kojeg sam poznavao. No, negdje ipak mora biti kraj puta svima nama. Ponosan sam na tebe zbog svega sta si prosla u zivotu i nacinu na koji si rijesavala probleme. Inspirirala si ljude oko sebe svojim stavom, kolicinom ljubavi koju si odasiljala u apsolutno svim situacijama i uvijek ostajala okrenuta licem u problem kakav god bio, cvrsto stojeci na nogama. Hvala ti za sve sta si nas naucila, mislim da ni mi nismo neke mimoze, bas zahvaljujuci tvojoj skoli.?? Nema rijeci kojima bi opisao koliko ces nam faliti u zivotu u obliku u kojem smo navikli na tebe, no znam da je tijelo samo potrosna roba, a tvoja dusa je ono sta ce vjecno ostati medu nama pa cemo i dalje na neki nacin biti zajedno. Volim te mama i to se nikada nece promijeniti!Hvala ti na svemu!❤?

A post shared by Nenad Čanović (@nenad_canovic) on


Komentari