NIŠTA OD MANIFESTACIJE BIRAM SPORT: Sve je otkazano, Društvo športske rekreacije Jarun za sve krivi lokalnu i gradsku vlast

Foto: Facebook

Društvo športske rekreacije Jarun na svom Facebook profilu je objavilo da je manifestacija Biram sport otkazana.

Navode kako je za točno mjesec dana na igralištu Osnovne škole Ivana Meštrovića trebala započeti 13. humanitarna manifestacija Biram sport.

“Nažalost, predstavnici lokalne i gradske vlasti u Mjesnom odboru Gajevo i Jarun, Gradskoj četvrti Trešnjevka jug i Gradu Zagrebu, zajedno s gradonačelnikom Tomaševićem, odlučili su da neće podržavati ovakve projekte, projekte koji okupljaju veliki broj djece i mladih koji se bave sportom”, objavili su iz DŠR Jarun.

Nisu odustali

Dodaju kako je u 13 godina uloženo puno želje, truda, vremena i novca da bi organizacija bila na visokoj razini.

“Uz velike napore naletjeli smo na zid, za nas nepremostivi (bar za sada). Zahvaljujemo svima koji su nam pomagali i koji su bili uz nas. Hvala svima na podršci i riječima ohrabrenja (ima vas jako puno). Nismo odustali. Nadamo se da će malonogometni turnir Jarun, košarkaški turnir 3×3, sportsko-zabavni park, sportski dječji kutak i ostali sadržaji nastaviti tradiciju sljedeće godine”, zaključili su iz organizacijskog tima.

Svima prozvanima poslali smo upit. Do objavljivanja ovog teksta nismo ga dobili. Čim ih dobijemo, svakako ćemo ih i objaviti.


Komentari