‘Nikoga nije ostavljao ravnodušnim, ostavio je trag kod brojnih generacija Zagrepčana’ Jandroković o Bandiću

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić iznenada je u nedjelju rano ujutro preminuo u 66. godini života od posljedica srčanog udara. Reakcije od strane političara, simpatizera i Zagrepčana ne prestaju stizati, a žaljenje je izrazio i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković. Predsjednik Sabora Bandića je opisao kao osebujnog gradonačelnika koji se istaknuo po radu i brojnim projektima.

„Poštovana obitelji Bandić, zatečen iznenadnim odlaskom gospodina Milana Bandića, uime Hrvatskoga sabora i osobno, uz duboko suosjećanje izražavam Vam iskrenu sućut. Gradonačelnik Bandić imao je jednu od najdugovječnijih karijera na hrvatskoj političkoj sceni. Od 2000. godine kada je po prvi puta izabran za gradonačelnika Zagreba do danas, u šest gradonačelničkih mandata obilježio je politiku glavnoga grada”, napisao je Jandroković u sućuti obitelji Bandić.

Njegova neumorna energija i ustrajnost, dodao je, bile su neosporne, a upečatljivim pristupom poslu davao je cijelog sebe što su osjetili svi koji su ga poznavali,

Ističući kako osoba Milana Bandića nikoga nije ostavljala ravnodušnim, poručio je i da je svojim osebujnim stilom i radom kao životnom maksimom te brojnim projektima ostavio traga kod generacija Zagrepčanki i Zagrepčana.

“Stoga njegovim odlaskom ostaje gubitak za sve njegove prijatelje i suradnike, ali najviše za Vas, poštovana obitelji, kojoj još jednom izražavam duboku sućut“, stoji u izrazima sućuti predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića.

Komentari