Nikita nakon sudjelovanja u ‘Ljubav je na selu’ ima novi TV angažman: ‘Zato su me pozvali, da svoju moć ljubavi podijelim s vama’

Nikita (Foto: Instagram)

Bivša pjevačica Nikolina Ivošević Nikita ove je godine sudjelovala u realityju ‘Ljubav je na selu’, a čini se kako joj je taj nastup itekako bio od koristi, budući da je dobila novi TV angažman. Naime, od ovog vikenda radi na Astro TV-u, gdje će ljudima ‘proricati sudbine’.

“Zašto su ljudi tužni, kako da im pomognem? Meni je to bilo tužno za gledati. Prvo sam pomogla sebi, a onda drugima jer uvijek prvo sebi trebate pomoći, a onda drugima. Zato sam ovdje s vama, zato su me pozvali, da tu svoju moć ljubavi podijelim s vama. Voli vas vaša Nikita”, rekla je u videu objavljenom na društvenim mrežama.

Nikita je u intervjuu za Večernji list otkrila da ju je u duhovna učenja uputio njezin otac.

“S obzirom na veliku količinu energije koju sam imala, a nisam se znala s njome nositi, on mi je pomogao, puno sam od njega naučila. Uglavnom, važno je bilo da radim na sebi, a sve je počelo od autogenog treninga, koji sam radila tri i pol godine svaki dan. Već nakon godinu dana osjetila sam da su mi ruke, koje su mi uvijek bile hladne, postajale sve toplije, više nisam osjećala svoje fizičko tijelo jer sam potpuno prešla na duhovno i učila, naravno, samu sebe. Prvo sam na sebi sve isprobavala, i kad sam bila sigurna da djeluje, počela sam i drugima davati tretmane”, kazala je.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikita Ivošević (@nikita_ivosevic)


Komentari