NIJE MOGUĆE! Viđeno se ponavlja! Strava u okolici Zagreba

Pixabay

Iako su nakon tragičnog događaja u Zaprešiću, u kojem je tragično preminuo dječak zbog nedostatka timova Hitne medicinske pomoći, svima bila puna usta brige i obećanja kako se takvo što više neće ponoviti te kako će se založiti da Zaprešić ima dostatan broj timova hitne medicinske pomoći, čini se da je sve stalo samo na obećanjima.

Naime, Facebookom je počela kružiti Facebook objava zabrinute građanke koja ukazuje na činjenica da se situacija nije promijenila čak ni nakon tragične smrti mlade osobe. Objava je podijeljena u grupi Zaprešić bez cenzure:

“Nažalost, već viđeno se opet ponavlja. Vrata Hitne pomoći u Zapresiću zaključana a na njima stoji natpis koji prikazuje fotografija. Sva sreća pa nije bilo riječ o hitnom medicinskom slučaju pa su se akteri priče prema vlastitoj intuiciji uputili na Sveti Duh. Naravno, situacija je mogla biti drugačija gdje je svaka sekunda mogla odigrati odlučujuću ulogu. Znam da je mnogo oboljelih kojima je potrebna hitna medicinska pomoć pogotovo ovih dana kada je vrijeme “ludo” ali očito još uvijek navedena ustanova nije dovoljno opskrbljena osobljem. Jedan tim bi uvijek trebao ostati u bazi. Neka kaže tko god što hoće i neka demantira tko god zeli ovo sto sam napisala bilo kakvim argumentima ali molim vas da si samo zamislite situaciju gdje je ili Vama lose ili Vašem najmilijem i naiđete na zaključana vrata Hitne pomoći. Zašto onda postojite? Svima želim ugodan ostatak nedjelje uz puno zdravlja.”

 

Screenshot Facebook
Screenshot Facebook


Komentari