NEZAPAMĆEN BANDIĆEV GAF, ŠTO SLIJEDI?! Velika sramota na društvenim mrežama (FOTO)

Facebook

Na proslavi je bila i novoizabrana saborska zastupnica albanske nacionalne manjine u Hrvatskom saboru,  Ermina Lekaj Prljaskaj.

Na službenoj Facebook stranici zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića objavljena je galerija fotografija koja je opisana kao proslava 103. obljetnice od neovisnosti Republike KosovoMeđutim, vrlo brzo javili su se nezadovoljni građani koji su gradonačelnika upozorili kako se u Zagrebu nije slavila 103. obljetnica od neovisnosti Republike Kosovo, već Albanije.

”103 godine republike Kosovo???????”, komentirali su građani, a neki su samo napisali: ”Republike ALBANIJE g.Bandic”. 

Naime, na proslavi je bila i novoizabrana saborska zastupnica albanske nacionalne manjine u Hrvatskom saboru,  Ermina Lekaj Prljaskaj s kojom se zagrebački gradonačelnik i fotografirao. Podsjetimo, upravo se za Lekaj Prljaskaj govori kako je jedna od osam manjinskih zastupnika koja neće dati podršku Milanovićevoj koaliciji, već HDZ-u i Tomislavu Karamarku.

Capture

Proslava 103. obljetnice održala se u organizaciji Vijeća albanske nacionalne manjine grada Zagreba čiji je cilj očuvanje i zaštita položaja te promicanje interesa albanske nacionalne manjine. Prema svemu sudeći, zabave i dobre atmosfere bilo je napretek, a tko je odgovoran za ovakav gaf na gradonačelnikovom Facebook profilu, vjerojatno zna sam gradonačelnik.


Komentari