Nevjerojatan sukob u garaži Cvjetni: Zlatko Marić izgrebao BMW Horvatinčićeve prijateljice jer ga živcira što loše parkira?!

Pixsell

Zlatko Marić (58), vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić, kazneno je prijavljen da je početkom svibnja ove godine u podzemnoj garaži trgovačkog Centra Cvjetni u srcu metropole, iz samo njemu znanih razloga, izgrebao automobil bankarice Anice Dilber (43), koja je 2011. godine s poduzetnikom Tomom Horvatinčićem bila na jahti koja je usmrtila talijanski bračni par Salpietro, javlja Jutarnji.

Naime, prema snimci nadzorne kamere na razini -2 spomenute garaže vidljivo je da je 17. svibnja u 18.55 sati poduzetnik Zlatko Marić došao s liječnicom Nevijom Delalle Lozica u spomenutu garažu i kako mu ona predaje nešto što je netom izvadila iz svoje ručne torbice. Potom je Marić odšetao do BMW-a u vlasništvu Anice Dilber, o čiji se lijevi blatobran naslonio stavivši ruke iza leđa te oštrim predmetom višestruko oštetio lak. Zatim je, ako je suditi prema snimci, Marić otišao i do stražnje strane BMW-a gdje je na poklopcu prtljažnika također izgrebao lak, i to u nekoliko navrata.

“Tog 4. svibnja oko 18 sati parkirala sam svoj crni BMW 520 u privatnom dijelu garaže Cvjetni, točnije na razini -2 koje je rezervirano za vozila tvrtke Hoto grupa, čija sam djelatnica. Sutradan sam oko 14 sati s prijateljicom odlučila otići do Lesnine. Nakon izlaska van na parkiralište, dok sam sa zadnjeg sjedišta htjela uzeti torbu, uočila sam da mi je netko uništio vrata prtljažnika.

Vrativši se u garažu na Cvjetnom, otišla sam do Centralnog nadzornog sustava Centra Cvjetni i obratila se djelatniku poduzeća Best in parking koje je zaduženo za garažu te ih zamolila da mi provjere na kamerama tko mi je ogrebao auto. Pregledala sam zajedno s njima videonadzor i utvrdila da je osoba po imenu Zlatko Marić, kojeg poznajem kao susjeda sustanara iz zgrade, 4. svibnja oko 18.55 sati u društvu nepoznate ženske osobe prišao mom autu i najvjerojatnije ključem namjerno mi ga ogrebao i oštetio”, ispričala je Anica Dilber istražiteljima.

Vlasnik Sokol Marića porekao je tvrdnje iz optužnice.


“Anica Dilber se nepropisno parkira i radi toga sam je svojevremeno kontaktirao, no nijedan od tih kontakata nije rezultiralo uspjehom. Riječ je, inače, o bahatoj osobi koja ugrožava ostale stanare. Međutim, kritične zgode se ne sjećam. Bio sam u društvu Nevije Delalle koja mi ništa nije dala u ruke. Ne sjećam se ni da sam pokretima ruke oštetio neki auto. Naime, siguran sam da nisam to učinio”,  kazao je Zlatko Marić.

Ipak, Marić je zaradio kaznenu prijavu zbog oštećenja tuđe stvari.

Komentari

loading...
-->