NEVEN CIGANOVIĆ OPET NAPADA: Stao u obranu žene koja je poznatoj pjevačici rekla da je debela!

Foto: Instagram

Javnom komentiranju oko izgleda popularne pjevačice Lane Jurčević priključio se i poznati modni kritičar Neven Ciganović.

“Kaj brijete, kaj napadate ženu koja je podijelila svoje mišljenje sa sebi bliskom osobom, pa nije nikakvu uvredu rekla pjevačici u facu. Napadnite Lanu što je objavila snimku gdje je netko dok je snimao pjevačicu slučajno usnimio ženu, koja je ne sluteći da je snimaju, s nekim do sebe podijelila svoje mišljenje o Lani”, komentirao je poznati stilist te dodao.

 “Od kad je to zabranjeno, što vi nitko ne tračate ljude iza njihovih leđa?”, uputio je pitanje svima.

Potom je pojasnio što smatra lošim potezom pjevačice koji bi mogao dobiti i sudski epilog.

“Zabranjeno je objaviti takav snimak na svojim društvenim mrežama, bez pristanka te iste osobe za koju javno pozivate svoje pratitelje na javni linč. Žena da je pametna sad bi je oderala tužbom da nema više ni za burek”, poručio je Ciganović.

(VIDEO) MOŽE LI BEZOBRAZNIJE? Lana Jurčević snimila sramotni komentar žene: Odmjerila ju od glave od pete pa bez srama izrekla ove riječi

Podsjetimo, pjevačica Lana Jurčević nastupila je na događaju ‘Zapleši s nama’ na Europskom trgu, a njeno druženje sa fanovima obilježio je jedan neugodan trenutak. Pri druženju s fanovima iza Laninih leđa našla se prolaznica koja je komentirala kako je pjevačica debela. Lana se nakon svega zahvalila obožavateljima na podršci te je poručila da će isključiti komentare na spornom videu.

“To što smo mi javne osobe ne znači da smo kante za smeće i da je nama dozvoljeno raditi što god tko hoće. Prošla su vremena kad smo se s tim mirili. Ovaj video treba biti podsjetnik da ne komentiramo tuđi izgled. Hajdemo djecu učiti nekim boljim stvarima i hajdemo mi biti bolji”, poručila je Lana.

‘JAVNA OSOBA NE ZNAČI BITI KANTA ZA SMEĆE’ Lana Jurčević o sramotnoj snimci na kojoj ju je prolaznica uvrijedila: ‘Taj video treba biti podsjetnik…’

Također, kritika Nevena Ciganovića o izgledu i debljini pjevačice nije se dogodila prvi puta. Nakon što se pojavila na Porinu 2021. godine u zelenoj šljokičastoj haljini, modni stilist je rekao kako izgleda loše jer ima zasigurno nekoliko kilograma viška.

“Izgleda grozno. Malo se zdebljala, ova korona ne čini joj dobro”, izjavio je u emisiji društveni kroničar i stilist Neven Ciganović. Lana je ubrzo vidjela komentare, pa je na njih odlučila i odgovoriti.

NEVEN CIGANOVIĆ OPET NAPADA: ‘Lana nema četiri kilograma viška, već deset’, obožavatelji zgroženi komentarima ‘Piknuo sam tamo gdje boli’

“Kako je grijeh imati četiri kile više, sram me bilo kako sam se usudila. Što tek rade ljudima koji imaju 10, 20, 30 kila više. Uostalom što znači više?”, rekla je Lana, a Cigi joj je odgovorio.

“Znate kako se kaže, da te ne boli, ne bi bilo odgovora, očigledno sam ju dobro piknuo. Toliko o tome”, zaključio je Ciganović


Komentari