Neumoran Juričan u ranu zoru ‘otvorio’ novu ZET-ovu autobusnu liniju: ‘Nadam se i liniji 365 do Remetinca’

Photo: Dario Juričan

Redatelj i aktivist Dario Juričan jutros je “otvorio” novu autobusnu liniju 151 i na Facebooku poručio da se nada i liniji 365 do Remetinca.

“Dok zombi još doma krmi i sanja sve one puste milijune koji su dobro podijeljeni i spakirani sa sljemenske Žičare, ja sam danas u 5:15am otvorio novu ZET-ovu autobusnu liniju 151 (Kustošijanska – Završje – Vrapčanska)”, poručio je Juričan.

Dodaje je i kako ga žalosti što se prema stanovnicima Kustošije, Završja i Trdica gradske organele odnose tako maćehinski te da se nada je mini autobus dobrano preplaćen.

“Zabrinut sam što još uvijek nije uvedeni brza autobusna linija 365 (Bužanova – Trg Stjepana Radića – Remetinec), ali uvjeren sam da će gradska Uprava, iako umorna i na odlasku, znati donijeti pravu odluku, jer će se tako moći međusobno brzo i povoljno posjećivati”, zaključuje.

 

Podsjećamo, Juričan je jučer gostovao u Nedjeljom u dva gdje nije štedio gradonačelnika.

“Milan Bandić je kukavica koje me izbjegava, zato sam organizirao audiciju da mu nađem zamjenu, ja sam “Bandićolog”, znam što bi ga pitao. Hodam po gradu i vidim to. A evo i friškog primjera, dao im je – obrtnicima da postave kućice, ali među tim obrtnicima bila je jedna koja je prodavala hranu”, kazaoje Juričan.

Komentari

loading...