NEPRAVOMOĆNA PRESUDA SILOVATELJU IZ PREČKOG: Kao olakotna okolnost uzelo se odrastanje u nepovoljnom obiteljskom okruženju

Google Maps

Antonio K. (37) mirno je saslušao nepravomoćnu presudu kojom je osuđen na pet i pol godina zatvora zbog silovanje studentice. Sutkinja Županijskog suda u Zagrebu kao olakotnu okolnost navela je njegovo odrastanje u nepovoljnom obiteljskom okruženju, a otegotnim je cijenila težinu kaznenog djela i okolnosti u kojima ga je počinio, javlja 24 sata.

U lipnju prošle godine on je usred dana napao studenticu dok je hodala prema kući između zagrebačkih naselja Prečko i Savske Opatovine. Iskočio iz šikare na poljskom putu između zagrebačkih naselja Prečko i Savske Opatovine, zgrabio ju je za struk, bacio na tlo i silovao u grmlju.

Riječ je, naime, o prečacu koji vodi od okretišta tramvaja u Prečkom prema trgovačkom centra City One West kojim se prolaznici često koriste. Lani je tamo svuda uokolo bila trava viša od 1,5 metara.

Uzeo je njezinu osobnu iskaznicu i rekao joj da sad zna gdje stanuje te joj zaprijetio da ne smije ni zucnuti jer je gotova.

“Vidjet ćeš što će ti se dogoditi” zaprijetio joj je, a nakon toga je brutalno silovao.

Zagrebačka policija uhitila ge je nakon par dana i od tada je u Remetincu. Do sada je dva puta bio osuđivan zbog teških krađa.


Komentari