NEOČEKIVAN ISTUP JADRANKE KOSOR: Kako je moguće da su ove dvije političarke postale prijateljice? (FOTO)

Facebook

Jadranka Kosor na svom je Twitter profilu stala u obranu hrvatske europarlamentarke. 

Ni sama Jadranka Kosor vjerojatno nije očekivala da će jednog dana stati na stranu Ruže Tomašić. No, danas se dogodilo i to, pa je na svom Twitter profilu oštro stala u obranu ženskih prava.

Tako je Jadranka Kosor prva među domaćim političarima koja je reagirala na nedopustivo vrijeđanje Ruže  Tomašić na rodnoj razini.

Degutantan sadržaj SMS prouke

Ruža Tomašić je SMS poruku degutantnog sadržaja, koju je zaprimila od saborskog zatupnika Pere Ćorića, prijavila nizu hrvatskih političara, ali od nikoga nije dobila odgovor. U toj je poruci predsjednik stranke HNS dr. Ante Starčević izvrjeđao Ružu Tomašić na rodnoj razini, prijetio joj je i ružno govorio o njenoj obitelji.

“Ružo, znam da si zvala Stankovića… Zadnji put te opominjem. Možeš laprdati koliko hoćeš. Nevažna je politička karijera… Moja je uspješna i u uzlaznoj je putanji… Tvoja je u zoni sumraka i ideš svome kraju. Ponosim se drugom činjenicom da sam školski primjer dobroga oca koji ima troje pametne i visokoobrazovane djece… Da sam pravi primjer pažljivoga djeda mojoj unučadi. Za razliku od tebe.”

Ovo je prvi dio SMS poruke koju je Ruža Tomašić, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu, primila na svoj mobitel. Drugi dio poruke sadrži neprimjerene uvrede na rodnoj razini. Za sada je jedino Jadranka Kosor javno osudila nedopustive poruke i uvrede na rodnoj razini, koje sam Pero Ćorić nije niti zanijekao, već je izjavio kako je morao tako postupiti kako bi ju (Ružu Tomašić) upozorio, piše Vecernji.hr. 

>>>JADRANKA KOSOR OPASNIJA NEGO IKAD: Otrovnim strelicama zasula Karamarka i Petrova (FOTO)

>>>KOSOR RASPALILA PO MINISTRU BRANITELJA: Jesmo li dobili najopakiju poruku do sada? (FOTO)


Komentari