NENAD PERIŠ! O životu nakon smrti Mateja: ‘Misli mi idu na ono što mi je najvažnije, a to je moj sin’

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Nenad Periš vaterpolski je sudac, a nedavno je sudio na ženskom finalu Europskog prvenstva između Španjolske i Grčke u Splitu. Rijetko je to viđenje oca koji je očajnički tražio sina Mateja kojemu se svaki trag igubi u noći s 30. na 31. prosinca prošle godine u Beogradu.

U svibnju ove godine, nakon dramatične i opsežne potrage Matejevo tijelo pronađeno je u Dunavu kod Ade Huje. Nakon medijski vrlo praćenog ispraćaja u Beogradu i privatnog sprovoda u Splitu, Nenad Periš se oprostio od Mateja, a sada je po prvi puta progovorio o životu nakon smrti sina.

Iako radi u Zavodu za javno zdravstvo što mu je, kaže, prva ljubav, vaterpolo mu pomaže jer je to dio života koji ga odredio.

Doći ćemo do cilja

“To je veliki dio mog života i nastavljam s njim. I prije mi je obitelj bila na prvom mjestu, ali sada posebno, možda na prva tri mjesta. Moje dvije kćeri, supruga, Matejeva mama. To je ono što mi je najvažnije. Zajedno polako koračamo kroz život i doći ćemo do cilja”, rekao je Nenad Periš za Kurir.

“Drugo je to finale koje sudim na europskim prvenstvima. Sretan sam zbog toga i zbog Mateja, obitelji, sebe i svih prijatelja što sam se uspio vratiti i koncentrirati na posao. Iako mi često tijekom dana misli idu na ono što mi je najvažnije, a to je moj sin”, rekao je Nenad Periš.


Komentari