NEMILOSRDAN LOV ZET-ovih KONTROLORA NA SREDNJOŠKOLCE! Učenica u šoku: ‘Dobro da ne nose oružje’

24sata.hr

Nije tajna kako građani i ZET-ovi kontrolori nikako ne mogu na zelenu granu.

Posljednje informacije o tome kako su ZET-ovi kontrolori zabrinuti za svoju sigurnost te zahtijevaju nošenje oružja, izazvali pravi kaos na društvenim mrežama. Podrugljivih komentara na taj račun nije nedostajalo, međutim iz ZET-ovog Sindikata ubrzo je stigao demantij na ovakve medijske napise.

”Nikada ja zaista nisam spomenuo oružje. Samo bi budala mogla tako nešto pomisliti u gradu Zagrebu i državi Hrvatskoj koja je demokratska zemlja. Mi nismo u Libiji i nitko od normalnih ljudi ne bi pomislio na bilo kakvo oružje”, izjavio je predsjednik Sindikata Anto Jelić u emisiji HRT-a Studio 4.

Međutim, još jedan susret s kontrolorima prošao je poprilično neugodno za jednu zagrebačku srednjoškolku. Naime, Petra (podaci poznati redakciji) ove je godine upisala prvi razred Klasične gimnazije u Zagrebu te svaki dan putuje na relaciji Peščenica-Branimirova. Kako kaže, svakog prvog u mjesecu obnovi svoj mjesečni pokaz, međutim danas, s obzirom kako je Petri nastava bila u jutarnjoj smjeni to jednostavno nije imala kada učiniti nego poslije nastave, točnije 14 sati.

”Ušla sam na Branimirovoj u tramvaj i gospođa kontrolorka me zamolila pokaz. Rekla sam joj kako upravo idem platiti za pokaz jer mi je nastava bila ujutro, nisam imala kada prije to obaviti jer mi je škola bila ujutro, sve sam joj lijepa objasnila i ispričala”, ispričala je.

”Međutim, gospođa je bila jako neljubazna, uzela mi je pokaz ‘tepajući’ mi i dala papirić”, nastavlja i dodaje kako joj nije rekla da joj je naplatila kaznu u iznosu od 200 kuna već joj samo rekla: ”Ovo ti je ako te netko uhvati na drugom djelu grada”, rekla je Petra i zaključila kako ju veseli činjenica da ZET-ovi kontroli neće smjeti nositi oružje.

Njezina majka ostala je zatečena situacijom jer ne može vjerovati da prvog u mjesecu na lokaciji gdje znaju da ima puno srednjoškolaca, ZET zarađuje na ovakav okrutan i bezobrazan način.

”Prijatelj mi radi u ZET-u i kazao mi je kako je praksa ‘oprostiti’ do petog u mjesecu, stvarno kaže kako se trude imati razumijevanja prema djeci, ali očito je našla jedna koja nemilosrdno lovi ili nekakve bonuse na plaću ili se jednostavno iživljava nad djecom”, poručuje Petrina majka koja će na ovu kaznu, uložiti žalbu.

>>> OPAKO ‘OKINULI’ PO ZET-u: ‘Što je zadnje čuo terorist u Zagrebu? Karte na pregled!’


Komentari