NEMATE NOVCA ZA MORE? Alternativa u Zagrebu vam se nudi za najviše 30 kuna po danu

Foto: Facebook/ Odmorko/Ilustracija

Ljeto je odavno zakucalo na naša vrata, a u skladu s time i svima dobro nam znane vrućine.

Godišnji odmori za mnoge su još uvijek prilično daleko, a dobar dio kontinentalaca i stanovnika Zagreba o lijepom, plavom Jadranu zbog cijena ljetovanja može samo sanjati. No, ne treba očajavati, jer unatoč tome što bazen nije more, odmoriti se možete i u našoj metropoli i to u gradskim bazenima koji su kvalitetna zamjena. Nudi tako Zagreb niz bazena od onih na Sveticama, pa sve do bazena na Šalati ili Mladosti, a tu je i bazen Utrina.

Radno vrijeme bazena

Bazeni Utrine radnim danom su otvorreni od 11:30 do 20 sati, a vikendom od 12 do 20 sati. Mladost je preko tjedna otvorena od 12 do 19 sati, a vikendom od 10 do 20 sati. Trenutačno napupularnije kupalište je bazen Svetice koji preko tjedna radi od 6 do 22 sata, a vikendom od 8 do 22 sata. Radno vrijeme Šalate je od 13:30 do 18 sati radnim danima, a danima vikenda od 11 do 19.

Odmorko/ Facebook
Odmorko/ Facebook

Zagrebački školarci, odnosno srednjoškolci i osnovnoškolci u jutarnjim terminima u sklopu pOpularnog Odmorka mogu se opustiti i uz odgovarajuću iskaznicu uživati u beslatnom kupanju. Ako nistE pobornik bazena tu su jezera Jarun i Bundek, ulaz na jezera naravno ne košta ništa, dok ćete za bazene ako ste odrasli platiti od 20 do 30 kuna. Djeca, invalidi i umirovljenici rashladiti se mogu po cijeni od 15 do 25 kuna.

>>> NASTAVAK ISTRAŽIVANJA: Kupanje na fontanama opasno, evo što Zavod kaže za Jarun, Bundek i bazene


Komentari