‘NEMA ODUSTAJANJA!’ Glavašević poručio vandalima: Klupica će se uskoro vratiti!

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Zastupnik u Hrvatskom saboru Bojan Glavašević na Facebooku je komentirao činjenicu kako je u parku Zrinjevac jedan muškarac crnim sprejom prešao preko klupe u u duginim bojama.

“Klupica na Zrinjevcu je nažalost vandalizirana. To samo potvrđuje važnost snažnije borbe za jednakost i protiv diskriminacije. Ali bez brige ekipa, klupica će se uskoro vratiti, u duginim bojama. Nema odustajanja. Ovaj grad i ova zemlja su kuća za sve naše ljude i svu našu djecu. Vidimo se na Prajdu!”, poručio je Glavašević.

 

Ranije je objavio fotografiju klupe i napisao: “Danas je Međunarodni dan borbe protiv homofobije, transfobije i bifobije. Grad Zagreb je tim povodom na Zrinjevcu postavio klupu u duginim bojama.

Poruka je jasna: ovo je mjesto za dvoje, mjesto za dvije, mjesto za dvojicu. Ovo je mjesto za ljubav i mjesto bez predrasuda.

Od prvog Prajda do danas, ponosno stojim i hodam uz LGBT zajednicu, i to se neće nikada promijeniti jer to je naša zajednička borba za društvo bez diskriminacije i mržnje, za društvo prihvaćanja i razumijevanja”.

Komentari