Neke će ovo rastužiti: Ova zrakoplovna tvrtka otkazala je direktnu liniju između Zagreba i Londona!

Pixabay

Sve zrakoplovne veze na liniji London – Zagreb – London do kraja ožujka su povučene od strane britanskog nacionalnog prijevoznika, tvrdi portal Croatian Aviaton.

British Airways u rujnu je prekinuo promet na toj liniji, te je prometovao kratko, od 1. studenog pa do oko Božića. Zbog pojave novog soja virusa u Velikoj Britaniji ovaj je nacionalni prijevoznik bio prisiljen otkazati letove prema Zagrebu pošto su države zabranile letove iz Velike Britanije.

Zatim su pustili u prodaju karte za direktnu liniju između Londona i Zagreba, no do realizacije letova nije došlo. Izgledno je da će tako i ostati. British Airways je otkazao sve letove na toj liniji sve do kraja ožujka, odnosno zimskog reda letenja, a to je 27. ožujka 2021.

Od nedjelje, 28.3., British trenutno nudi 11 tjednih letova između dva spomenuta graada, no realizacija je i više nego upitna, piše spomenuti portal.

Jedinu direktnu zrakoplovnu liniju između Londona i Zagreba nudi Croatia Airlines. Prometuju jednom tjedno, i to ponedjeljkom.

Komentari