NEDOKAZANA TEORIJA Srpski mediji tvrde kako je Matej malo prije nestanka upoznao jednu djevojku iz Hercegovine

Foto: privatni album

Iako je informacija, u ovom trenutku, neprovjerena i nepotvrđena, Srpski Kurir raspisao se o navodnoj Hercegovki koju je 27-godišnji Matej Periš navodno upoznao malo prije nestanka u Beogradu u noći s 30. na 31. prosinca u klubu Gotik.

“Matej i njegovi prijatelji iz Splita su krenuli za Beograd preko Zagreba. Oni su svojim kolima došli u prijestolnicu Hrvatske, pa su tu u jednoj agenciji iznajmili kombi i uputili se ka Srbiji. Navodno, oni su zastali na jednoj pumpi da natoče gorivo i tu su sreli neke djevojke iz Hercegovine. Matej je ušao u priču s jednom od njih, pa su čak i razmijenili brojeve i nastavili da se dopisuju cijelog tog dana”, kazao je Kuriru njihov izvor.

Inače, ovo je druga djevojka koja se spominje u kontekstu Matejevog nestanka, a prva je bila Maja Sopta iz Splita koja je završila i na policijskom ispitivanju.

Međutim, trenutno nema nikakvih potvrda ili dokaza da je Matej razgovarao ili upoznao Hercegovu, dok Kurir navodi kako im je to ispričao Matejev prijatelj koji je želio ostati anoniman. Dodatno, Kurir navodi i kako se djevojka iz Hercegovine vrlo uznemirila kada je čula da je nestao, iako ga je tek nedavno upoznala.

Hoće li policija potvrditi ili opovrgnuti ove navode, ostaje za vidjeti.

Komentari