NEĆETE VJEROVATI ŠTO SE SVE PRODAJE NA NJUŠKALU: Urnebesno skupi oglasi za neobične predmete (FOTO)

kamion otpad tvrtka
Njuškalo

Među najskupljim artiklima na Njuškalu su konj i namještaj iz 17. stoljeća. 

Kako se radi o stranici na kojoj svatko, gotovo bez naknade, može objaviti da nešto prodaje (ili kupuje), na Njuškalu se mogu pronaći oglasi raznih vrsta, pa i oni čudni i neobični. Tako su se, među najskupljim stvarima koje se prodaju, našle neke dosta čudne stvari. Većina ih se protivi zubu vremena i upravo zbog toga vrijede toliko. Ili bar tako njihovi vlasnici misle.

Zlatna Biblija

U paketu s ovom Biblijom, koja ima čak 100 ornamenata ukrašenih zlatnom folijom, dolaze i pamučne rukavice za njezino listanje. Biblija ima i vlasnički list na ime prethodnog vlasnika, ovjeren kod javnog bilježnika, a prodaje se za čak 16 tisuća kuna.

biblija zlatna
Njuškalo

Konj koji košta više od automobila

konj
Njuškalo

Ovaj konj, Casanova holstein, prodaje se za 187,5 tisuća kuna, odnosno 25.054 eura. Oglas je objavljen 27. travnja, a konj je rođen 14. 03. 2009 godine.

Tvrtka za odvoz otpada

kamion otpad tvrtka
Njuškalo

Među živim bićima, pronašla se i jedna osoba, ali pravna. Naime, vlasnik za 5,5 milijuna kuna prodaje svoju tvrtku Ekosirovina za odvoz i skladištenje otpada. Tvrtka nema nikakvih dugova niti kredita, a uz  svu tehničku opremu firma ima i dozvole za rad za sljedećih pet godina.

Mobitel Vertu, i to preklopni

vertu mobitel njuškalo
Facebook

Iako je marka Vertu poznata kao najskuplja na svijetu, ovaj model zaista iznenađuje svojom cijenom od 25 tisuća kuna. Naime, radi se o telefonu Vertu Conselattion Ayxta, na preklapanje. Ne treba se dodatno pojašnjavati da se ne radi o nikakvom smartphoneu, a o internetu na njemu može se samo sanjati.

>>>NE VALJDA OPET! Imate déjà vu?! Prisjetite se TOP 10 BEZVREMENSKIH proizvoda iz TV prodaje

 

Komentari