Nećete nikad pogoditi što slušaju zagrebački vatrogasci dok jure na požarište

FOTO: DVD Prečko

Dečki iz DVD-a Prečko ponovo su nas oduševili.

Vatrogasci iz Prečkog još jednom su priskočili u pomoć svojim kolegama na obali. Ovog puta gorilo je u Kistanjama, a u naš inbox stigao je video s puta prema požarištu. Ono što nas je iznenadilo jest činjenica da groznica najvećeg ljetnog hita nije zaobišla ni njih.

Despacito je odjekivao i iz njihovog vozila, a vatrogasci se nisu ustručavali ni zapjevati, barem na djelove koje znaju, baš kao što to radi i ostatak svijeta koji nikako da pohvata cijeli tekst.

Imaju li vatrogasci novu himnu ili ne, procijenite sami, a mi smo upitali zapovjednika za detalje mobilizacije, a iz njegovih usta izlazile su samo riječi hvale za kolege.

“Vatrogasci iz Zagreba su pozvani na požar u Kistanjama ovaj ponedjeljak u 14:30 i rasporedili se po cijeloj liniji požara, koji je zahvatio cijelu šumu, ali uspješnom reakcijom zagrebačkih vatrogasaca obranjene su kuće i trafostanica .

Osobno je ovaj požar najveći kojem sam bio, ali u tom trenutku ne razmišljaš puno nego samo odrađuješ što se od nas očekuje, a to je što brža lokalizacija požara. Zagrebački vatrogasci imaju odličnu ekipu koja gdje god dođe odradi posao kako treba”, kazao je Dario Dodig, zapovjednik DVD-a Prečko, a poslao nam je i nekoliko fotografija s požarišta.

>>>(FOTO) Zagrebački vatrogasci vratili su se iz Dalmacije: ‘Svatko može računati na nas u bilo kojem trenutku!’


Komentari