‘NE ZNAM JE LI NAIVAN ILI ISKVAREN?’ Petek oštro kritizirao suradnju Otta Barića i Pavičić Vukičević: ‘Pratit ću hoće li profitirati’

Foto: Pixsell

Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba i redova stranke BM365, Jelena Pavičić Vukičević, najavila je tko će joj biti zamjenici ako pobijedi na predstojećim lokalnim izborima. Jedan je Ivica Lovrić koji trenutačno obnaša funkciju pročelnika u gradskom uredu za obrazovanje. Drugi zamjenik nekima je bio iznenađenje.

“Kada kažemo da nam je obnova Zagreba prioritet, da nam je prioritet obnova grada u jednu modernu, energičnu i vitalnu metropolu te da nam je Dinamo u srcu, mnogi od vas naslućuju da se radi o poznatom arhitektu, gospodinu Ottu Bariću“, rekla je Pavičić Vukičević u live javljanju na Facebooku.

Za komentar o njihovoj suradnji pitali smo Renata Peteka, nezavisnog zastupnika u Zagrebačkoj skupštini, ali donedavnog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika koji se isključio iz utrke, no ne u potpunosti. Suradnju je započeo s Joškom Klisovićem te je na njegovoj listi kandidat za zamjenika. Evo što nam je rekao ovaj zagrebački političar britkog jezika.

“Odluka Otta Barića me prilično iznenadila. Nisam siguran je li naivan ili iskvaren? A obzirom na to što je govorio u prethodnih godinu dana, iznenadio sam se nakon što se povukao. Pretpostavljam da je znao sve što se događa u Zagrebu, tako da ću sada pratiti hoće li ikada od toga profitirati”, rekao nam je Petek pa dodao:

“Uvjeren sam da će navijači Dinama prozreti ulogu arhitekta Barića oko novog stadiona u Maksimiru te se prisjetiti uloge sadašnje Gradske uprave u uništavanju kluba u proteklom vremenu”.

A suradnja Pavičić Vukičević s Barićem vjerojatno je iznenadila i mnoge druge s obzirom na to da je nakon smrti pokojnog gradonačelnika Milana Bandića izrazio nezadovoljstvo kršenjem mjera na njegovom ispraćaju, dok se njegova obitelj nekoliko mjeseci ranije na pogrebu njegova oca morala držati mjera zaštite.

“Sram me je države i grada u kojem živim! Prije nepuna tri mjeseca umro je moj otac i bilo nam je teško, ali i potpuno normalno da stotinama ljudi koji su htjeli doći na njegov pogreb objasnimo da to nije primjereno situaciji i uvjetima pandemije. I onda danas ovo. Stvarno ne zaslužujemo bolje. Jadnici”, poručio je Otto Barić Facebook statusom prije nešto više od mjesec dana, odnosno početkom ožujka.

Sram me je države i grada u kojima živim!
Prije nepuna tri mjeseca umro je moj otac i bilo nam je teško ali i potpuno…

Objavljuje Otto BarićSrijeda, 3. ožujka 2021.

A nije štedio ni na kritikama za Gradsku upravu.

“Ovo je tako bedasto da u normalnim uvjetima ne bi bilo nužno ni komentirati. No dok je na vlasti i sama sjena pokojnog gradonačelnika, sve je moguće. Ovakva akcija bi bila doista bacanje naših novaca”, napisao je Otto 20. ožujka.

Ovo je tak bedasto da u normalnim uvjetima ne bi bilo nužno ni komentirati! Ali dok je na vlasti i sama sjena pokojnog gradonačelnika sve je moguce!
Ovakva akcija bi bila doista bacanje NAŠIH novaca…

Objavljuje Otto BarićPetak, 19. ožujka 2021.

Nekoliko dana kasnije fotografirao je i objavio uplatnicu na kojoj duguje 14 lipa Zagrebačkom Holdingu pa napisao:

“Evo razloga za uhljebarij zvan Zagrebački Holding. Platit ću, naravno direktno, a indirektno i poštarinu i uplatnice i idiota koji ovo šalje. Sve za naše novce”.

Evo razloga za postojanje za uhljebarij zvan Zg holding, dugovanje 0,14 kn…… platit cu naravno direktno, a indirektno i postarinu i uplatnicu i idiota koji ovo šalje….. sve za naše novce?

Objavljuje Otto BarićČetvrtak, 25. ožujka 2021.

Inače, Otto Barić prošle je godine najavio da će se kandidirati za gradonačelnika Zagreba, a u ožujku ove godine povukao je kandidaturu. Objasnio je kako je shvatio da bez stranačke baze ne može ništa.


Komentari