NE ŠTEDE NIKOG: Šefu prometnih i komunalnih redara ‘pauk’ odvezao auto, a on se pohvalio plaćenom kaznom

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Priznao je prekršaj i platio kaznu.

Juroslav Dragun, šef prometnih i komunalnih redara kojem je “pauk” prošle subote odnio nepropisno parkiran automobil u Tomićevoj ulici priznao je prekršaj i platio kaznu. Kaže da je time što su šefu “digli” auto prometni redari dokazali da se drže propisa i da pri kažnjavanju nema pošteđenih.

“Istina je da sam u subotu parkirao u pješačkoj zoni službeni automobil, no nisam obavljao privatne poslove, već sam išao u kraći obilazak s gradonačelnikom. Sastanak se oduljio, a kako automobil ima dozvolu za ulazak u pješačku zonu, no ne i parkiranje, pauk je odradio rutinski posao.”, rekao je Dragun za Večernji, a predočio je i plaćenu kaznu u iznosu od 150 kuna zbog parkiranja na nedopuštenom mjestu te plaćeni račun u iznosu od 500 kuna za trošak odvoza paukom.

“Ako se kazna plati u roku od osam dana, ona se prepolovi, dok se trošak pauka mora platiti u cijelosti.”, objasnio je Dragun te je dodao da nije prozivao redara koji je naredio dizanje njegova auta, a pohvalio je i stanare koji su ga prijavili.

“Želim iskoristiti ovu pogrešku da kažem građanima da moramo održavati red i da radimo po pravilima. Svatko tko napravi prekršaj mora snositi i posljedice, a to je plaćanje kazne.” istaknuo je Dragun.


Komentari