NE PROPUSTITE: Proizvodi petrinjskih OPG-ova samo danas na Jelačiću

Zagreb.hr

Autohtoni proizvodi iz Petrinje pod zagrebačkim suncem

Danas se do 19,00 sati na glavnom gradskom trgu održava cjelodnevna manifestacija Predstavljanje grada Petrinje, na kojoj svoje proizvode izlaže dvadesetak obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, u društvu s gradonačelnikom Grada Petrinje Darinkom Dumbovićem, obišao je štandove i razgledao autohtone proizvode.

Hvala gradonačelniku Bandiću što nam je omogućio da prezentiramo ono najbolje od Petrinje, rekao je gradonačelnik Dumbović naglasivši kako je Grad Zagreb uvijek imao senzibiliteta za Petrinju i u više navrata joj pomagao. Tako će naša djeca i ove godine u organizaciji Grada Zagreba ići na more. Hvala Zagrebu što ima veliko srce.

“Sretan sam što je Petrinja po treći put ovdje na Jelačić placu sa svojim proizvodima. Ovo je samo jedan dio suradnje dvaju gradova prijatelja, Petrinje i Zagreba i vjerujem da ćemo ubuduće još bolje surađivati”, naglasio je gradonačelnik Bandić.

Na manifestaciji se predstavlja i Turistička zajednica grada Petrinje, LAG Zrinska Gora – Turopolje i Petrinjska razvojna agencija uz prigodan kulturno-umjetnički program.


Komentari