Ne propustite najbolju tjednu ponudu poslova u Zagrebu i okolici

Photo: Pixabay, Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Lost d.o.o. zapošljava komercijalista nabave (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 9.2. Posao obuhvaća samostalno ugovaranje poslovnog odnosa s dobavljačima, traženje novih te unapređenje suradnje, nabavu IT proizvoda te praćenje stanja na IT tržištu, pooć u pripremi postupaka javne nabave. Poslodavac osigurava stimulativna i stabilna primanja te rad u vrlo dinamičnom poslovnom okruženju. Postoji mogućnost napredovanja. Prijavite se na linku.

Ziegler d.o.o. zapošljava na poziciji programski inženjer / inženjer elektrotehnike (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 20.2. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu te snalažljivost pri kompleksnim zadacima. Svi zainteresirani prijavite se ovdje.

WSL Refrigeration d.o.o. traži samostalnog komercijalista na području rashladne tehnike / prodajnog inženjera za rashladnu tehniku (m/ž). Mjesto rada je Zagreb/ Rakitje, a prijaviti se možete do 11.2. Posao obuhvaća pripremu kalkulacija prodajnih ponuda i tehničkih crteža, komunikaciju s kupcima, pripremu narudžbenica i slično. Od kandidata se očekuje najmanje srednja stručna sprema, radno iskustvo na sličnim područjima, aktivno korištenje MS Office-a, znanje AutoCAD-a i znanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Izostil traži hidroizolatera (m/ž) za područje Hrvatske. Prijave su otvorene do 8.2. Potrebna je srednja stručna sprema i poželjno je radno iskustvo u hidroizolacijama, odnosno građevini. Aplicirajte.

Grawe zapošljava suradnika u odjelu za aktuarske poslove (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 9.2. Uvjeti su visoka stručna sprema ili apsolventska faza studija matematike, godina dana radnog iskustva na sličnim poslovima, interes na područje financija i izvrsnost u korištenju MS Office paketa. Od kandidata se očekuje poznavanje osnova aktuarske i financijske matematike, poznavanje direktive solventnosti 2 i IFRS17 standarda. Prijavite se.

Freight People u potrazi je za pojačanjem na poziciji Operations Manager – Air/Sea Freight Forwarding (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 21.2. Od kanidata se očekuje sposobnost vođenja malog dinamičkog tima, odlično poznavanje engleskog jezika, bogato iskustvo i komunikacijske vještine. Radni zadaci obuhvaćaju vođenje i razvoj tima, podrušku i organizaciju, odgovornost i upravljanje. Prijavite se putem linka.

Veleposlanstvo SAD-a zapošljava na pozicijama Supply Clerk (m/ž) i Realty Assistant (m/ž). Uvjeti su relevatno radno iskustvo, znanje engleskog jezika i minimalno srednja stručna sprema. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi atraktivna godišnja primanja do 327.124 kuna. Aplicirajte.

Tehnozavod Marušić traži voditelja programskih rješenja (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 15.2. Uvjeti su inženjersko rješavanje kompleksnih programskih rješenja, spremnost i želja za stalnim razvojem znanja i vještina, vozačka dozvola B kategorije te jasno komuniciranje. Radni zadaci obuhvaćau koordinaciju s razvojnim timom developera, koordinaciju s voditeljima projekta, osiguravanje da projekti poštuju zadane specifikacije i slično. Prijavite se.

Strabag d.d. traži pojačanja na pozicijama Deputy Commercial Group Manager (m/ž) te Civil Engineer Cost Estimator (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac očekuje iskustvo, znanje engleskog i njemačkog jezika, snažne komunikacijske vještine i spremnost na česta putovanja. Aplicirajte ovdje.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 9.2. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte.

Komentari