Ne nosi prsten i sve je mršavija: Doris Pinčić objavila s kim se druži, a to nije njen muž!

FOTO: instagram

Razvode li se ili im je brak u krizi voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica i glazbenik Boris Rogoznica nisu komentirali medijima, ali već duže vrijeme ne nose svoje vjenčano prstenje što je dalo naslutiti kako postoje problemi kod ovog bračnog para koji je svojim brakom bio uzor drugima, piše Večernji list.

Njeni brojni fanovi primjetili su kako je Doris znatno izgubila na težini, ali i kako u posljednje vrijeme objavljuje fotografije samo sa sinom Donatom i kćeri Gitom koje je dobila u braku s Borisom.

Doris je, primjećuju njezini obožavatelji dosta smršavjela i u zadnje vrijeme objavljuje samo fotografije sa sinom Donatom i kćeri Gitom te s kolegama s posla i iz redakcije “Dobro jutro, Hrvatska”. Pohvalila se Doris kako je kod sebe doma ugostila kolegice Maju Ciglenečki i Zlatu Muck Sušec s njihovom djecom.

“Moje prekrasne kolegice i prekrasno druženje jučer s našom dječicom”, napisala je Doris uz fotografiju s kolegicama. Doris je početkom ove godine prihvatila napustila RTL i prihvatila je angažman na HRT-u, a Boris je tada hvalio svoju suprugu.

Komentari

loading...