Ne, nije šala! IVO JOSIPOVIĆ maljem razbija zid (FOTO)

Facebook

Razvaljuje gradske prostorije.

Bivši predsjednik i SDP-ovac Ivo Josipović te aktualni predsjednik stranke Naprijed Hrvatska – Progresivni Savez, maljem je razbio zid u svojim stranačkim prostorijama, a ova je fotografija izazvala pravu lavinu komentara na društvenim mrežama jer ovaj prizor, svakako nije uobičajan uzmemo li u obzir kako je između ostalog, riječ o bivšem predsjedniku i profesoru na Pravom fakultetu u Zagrebu.

Fotografiju je objavio Josipovićev tajnik Mislav Žagar, uz šalu da Josipović radi iz gnjeva.

Međutim, ono što upada u oko je činjenica kako Josipović razvaljuje zid gradskih prostorija, točnije prostora koji se nalaze u vlasništvu grada Zagreba. Naime, gradonačelnik grada Zagreba 23. srpnja 2015. godine donio je Zaključak o davanju prostora na privremeno korištenje Josipovićevoj stranci Naprijed Hrvatska! – Progresivni savez. Stvar ne bi bila zanimljiva kada ne bi bila riječ o prostoru koji se nalazi na adresi Pavla Hatza 12 (Donji grad), površine 199, 72 metara kvadratnih za koji će Josipović izdvajati mjesečnu naknadu od svega 998, 60 kuna mjesečno!

Koliko je Bandić pogodovao Josipoviću govori nam činjenica kako se na istoj adresi, poslovni prostori koji broje 72 kvadrata, iznajmljuju za 500 eura mjesečno što je gotovo četverostruko veća cijena od one koju je Bandić ”složio” Josipoviću.


Komentari

loading...