Ne morate otići iz Zagreba da biste doživjeli čari Venecije

Ljeto na Zrinjevcu i ove godine nudi odlične sadržaje i sjajnu zabavu. Za dobru atmosferu svakako je zaslužan i šarmantni gondolijer koji u centar Zagreba donosi dašak Venecije.

Renomirani talijanski brand Astoria ovoga ljeta Zagrepčanima i gostima grada odlučio je poslati malo talijanskog šarma. Brand Astoria njeguje dugu tradiciju proizvodnje vina, a značajan je naglasak na proizvodnji pjenušca zaštićenog imena prosecco.

Astoria vina proizvode se na imanju “Val De Brun” u Refrontolu, u srcu DOCG zone Conegliano – Valdobbiandene, jednom od najljepših područja uzgoja vinove loze u Italiji. Ovo je područje glasovito po svojoj klimi, a ističe se usklađenim nizom brežuljaka i vinograda.

Popularni talijanski prosecco u posljednjih je desetak godina postao globalni trend, a Astoria vina i prosecca danas se poslužuju u najekskluzivnijim restoranima i vinskim barovima. Astoria Millesimato Valdobbiadene, prosecco je po kojem je brand Astoria poznat, a karakterizira ga izrazita voćnost i elegancija.

Ovoga ljeta uz brand Astoria na zabavan način možete osjetiti duh Venecije u samom centru Zagreba. Gondola i gondolijer svakako su odlična atrakcija za sve posjetitelje, a onima najmaštovitijima donijet će i vrijedne nagrade.

Za vrijeme trajanja manifestacije Ljeto na Zrinjevcu, do 5. kolovoza na društvenoj mreži Instagram objavljujte svoje fotografije s gondolijerom, a Astoria će vas svakodnevno prigodno nagraditi bocom prosecca! Ovoga vikenda na Zrinjevcu očekuju vas i hostese.

Tijekom Ljeta na Zrinjevcu, na atraktivnim terasama ugostiteljskih objekata možete kušati odabrane etikete prosecca: Astoria Fashion Victim Rose Extra dry, Astoria Fashion Victim Moscato Rose Dolce i Astoria Cordiere Valdobbiadene Extra dry.

Uz ljetna druženja odlično se nadopunjavaju svježi, elegantni i živahni pjenušci. Dobro rashlađeni mjehurići prosecca Astoria Fashion Victim Rose Extra dry, Astoria Fashion Victim Moscato Rose Dolce i Astoria Cordiere Valdobbiadene Extra dry ljeto će učiniti još posebnijim.

Astoria Fashion Victim Rose Extra dry ugodno je slatkast pjenušac koji mekoćom podsjeća na Millesimato, ali ima znatno izraženiju voćnost. Dobiven je kupažiranjem bijelih i crnih sorti grožđa te posjeduje miris koji obiluje aromama maline i jagode u kombinaciji s cvijetom bagrema i jabukama. Iznimno je atraktivan i na finišu koji karakteriziraju mekoća i zaokruženost.

Astoria Fashion Victim Moscato Rose Dolce desertni je pjenušac s vrlo jakim i intenzivnim mirisom muškatnog tipa, s aromama jagode, cvijeta ljubičice i crvenih delišes jabuka. Dobiven je od muškatnih sorti iz vlastita vinograda. Sladak i mirisan, tipičnog desertnog karaktera, za posluživanje uz slastice ili voće.

Astoria Cordiere Valdobbiadene Extra dry najpopularnija je i jedna od najzaslužnijih etiketa za trenutni prestižan status vinarije. Izraženije je boje jer je punih mjesec dana po fermentaciji provela u kontaktu s bobicama grožđa. Bogata, kremozna i potpuno razvijena okusa s puno svježine. Izvrsno funkcionira kao aperitiv, ali još bolje uz laganu hranu poput ribe i salata s tjesteninom.

Za potpuni doživljaj, prosecco Astoria Fashion Victim Rose Extra dry, Astoria Fashion Victim Moscato Rose Dolce i Astoria Cordiere Valdobbiadene Extra dry rashladite na temperaturi od 5 do 6 ° C.


Komentari