NAVIJAČI ZA PRIMJER! Kada čujete što su napravili, poželjet ćete im zapljeskati

Pixabay

Ponekad je potrebno malo za napraviti veliko, dobro djelo. Najbolji primjer toga su Bad Blue Boysi iz zagrebačkog naselja Novi Jelkovec koji su odlučili pomoći potrebitima za Božić i uljepšati im blagdane. Cijela humanitarna akcija pomoći započela je kada je administrator Facebook grupe Novi Jelkovec, Naš Kvart” objavio status u kojem je naveo kako je pomoć u hrani i higijenskim potrepštinama zatražila obitelj slabijeg imovinskog stanja kako bi barem pokojim slatkišem razveselili svoje dvije malene djevojčice za Sv. Nikolu i Božić.

Bad Blue Boysi odmah su se odazvali i odlučili pomoći. Prikupili su nešto novca, kupili namirnice i ostale potrepštine te sve to skupa odnijeti potrebitoj obitelji, prenosi RTL.  Nakon što su svojim primjerom pokazali da je dobro činiti dobro, javilo se još ljudi kojima nije problem pružiti pomoć onima kojima je najpotrebnija. Najmlađi član ove humanitarne ekipe ima tek 21, a najstariji 27 godina.

I sami kažu da nisu u sjajnoj financijskoj situaciji, neki su od njih i bez posla. No, za pomoći nekome je potrebno malo pa su se oni tako odrekli pokoje “cuge”, kutije cigareta i odlučili staviti osmijeh na lice ove obitelji. U tijeku je i priprema oko otvaranja “malog” Adventa humanitarnog karaktera u njihovom naselju na kojem marljivo rade. Dečki nastoje pomoći i 24-godišnjoj Antoniji Kraljić iz Nove Gradiške koja se bori s 15-ak tumora i koja izrađuje ukrasne snjegoviće od riže kako bi sakupila novac za operaciju u Njemačkoj.

Koncert će se održati 20. i 21. prosinca, a nastupat će Target, Jopa, Khan, Tibor, Zizi, Zimski, 30ZONA, BUNTAI.

 


Komentari