Napokon modernizacija: Zagrebački studenti stanarine odsad plaćaju online

ffzg.unizg.hr

Moderno doba napokon je pokucalo na vrata Studentskog centra u Zagrebu. Naime, studenti će odsad moći online platiti smještaj u studentskim domovima tijekom cijele akademske godine.

Na taj će način studentima olakšati plaćanje dosadašnjih dugovanja, ali i stanarinu za mjesec unaprijed. No, ukoliko niste podmirili dugovanja, utoliko nećete moći platiti ni stanarinu za mjesec unaprijed.

Slikovni opis postupka plaćanja moguće pogledajte na poveznici, a portal Studentski.hr vam donosimo kratki pismeni pregled.

  1. Pristupiti osobnom profilu.
  2. Nakon prijave u osobni profil, kliknuti na Naplata smještaja.
  3. U srednjem dijelu ekrana potrebno je odabrati što se plaća, na način da se odabir potvrdi klikom na praznu kućicu.
  4. S desne strane vidljiva je opcija Plaćanje odabranih usluga, a klikom na nju otvara obrazac za plaćanje stanarine (sukladno odabranim opcijama).
  5. U obrazac je potrebno unijeti broj kartice, datum isteka i kontrolni broj. Ako su ti podaci ispravno upisani, transakciju je potrebno potvrditi nekim oblikom tokena (čitač kartice, mtoken – kao i pri svakom web plaćanju).

Prilikom uspješne transakcije student može dobiti potvrdu u PDF obliku.

U slučaju pogreške prilikom kreiranja računa, potrebno je kontaktirati poslovnicu SC-a na adresu e-pošte [email protected] te navesti svoje osobne podatke (ime, prezime, OIB), broj rezervacije i kratak opis što je pošlo krivo (poželjna je preslika ekrana, tzv. screenshot), kako bi se transakcija ručno stornirala.


Komentari