NAPOKON! Jeftinije karte ponovno u vozilima ZET-a, ali s malim izmjenama

Foto: ZET

Nakon što su popularne karte od četiri kune 1. srpnja prošle godine povučene iz prodaje u vozilima ZET-a te su uvedene karte od 15 kuna, kao jedina opcija, građani su plaćanje skupe karte mogli izbjeći kupovinom istih na tisku.

Od danas se to mijenja. U ponudi su dvije nove karte. Naime, ZET uvodi nove vozne karte koje će se prodavati isključivo kod vozača tramvaja i autobusa. Karte od 6 kuna vrijedit će za dnevnu vožnju do 30 minuta, dok će karte od 10 kuna vrijediti za vožnju u trajanju do 60 minuta.

Nove papirnate, pojedinačne karte kupljene u vozilu po cijeni od 6 i 10 kuna, za sada će vrijediti samo na prometnom području Grada Zagreba, odnosno na području I. tarifne zone, dok sve ostale pojedinačne karte vrijede na svim prometnim područjima.

Uvođenjem novih karata neće se ukinuti pojedinačna karta kupljena u vozilu od 15 kuna, za vožnju do 90 minuta kao ni dnevna karta, te ih putnici i dalje mogu kupiti kod vozača.

Također, na prodajnim mjestima ZET-a, kao i na kioscima ugovornih partnera, našim korisnicima će i dalje biti dostupne pojedinačne papirnate karte od 4, 7 i 10 kuna za vožnju od 30, 60 i 90 minuta.


Komentari

loading...
-->