NAPAD U DOMU ZDRAVLJA U ZAGREBU! Liječnik napao inženjerku radiologije, fizički je nasrnuo na nju

Liječnik, ilustracija (Foto: Pexels)

U Domu zdravlja Zapad došlo je do napada na inženjerku radiologije, a napao ju je  liječnik koji radi za isti taj dom zdravlja.

Liječnik je u prošli petak ondje došao kao pacijent te je napao je inženjerku radiologije, prvo verbalno, a potom i fizički. Zadobila je lakše tjelesne ozljede.

“Mi kao uprava smo u svakodnevnom kontaktu s njom. Pružamo joj svu moguću podršku koja joj je potrebna. Ona je trenutno na bolovanju”, rekla je Jelena Rakić Matić, ravnateljica Doma zdravlja Zapad za Dnevnik Nove TV.

Ravnateljica zbog postupka koji je u tijeku nije željela govoriti. No prema pisanju Dnevnika, do incidenta je došlo kada se 60-godišnjak htio naručiti na pregled. Djelatnici su u pomoć priskočile kolege i pacijenti.

“Mi već provodimo neke radnje koje kao poslodavac možemo. Kada dobijemo izvješće iz policije, onda ovisno o tome što tamo bude pisalo, što bude zakonski moguće, mi ćemo učiniti”, rekla je Rakić Matić te dodala da ni otkaz nije isključen.

Napadač je na bolovanju još od ranije, a policija ga je po završetku istrage predala pritvorskom nadzorniku. Posebno izvješće poslano je nadležnom državnom odvjetništvu.

 


Komentari