Nakon premijere filma WE ARE YOUR FRIENDS, krenuo najbolji after-summer party!

Brojni poznati sinoć su došli u CineStar sjajno se zabaviti!

Sinoćnja premijera filma WE ARE YOUR FRIENDS, održana u CineStar kinu u zagrebačkom Branimir centru zasigurno je označila početak sezone izlazaka u Zagrebu. Naime, ovaj film za sve ljubitelje elektronske glazbe, kao i za one koji maštaju o poslu za DJ pultom, stigao nam je u distribuciji Blitz film i video koji su tom prilikom organizirali veliku filmsku premijeru koja je završila ludim after-summer partyjem u baru Johann Franck na glavnom zagrebačkom Trgu.

Zvonimir Papak ZAPP, DJ MAX (Dario Šarović), DJ Don Tom (Tomislav Bilić) samo su neki od sjajnih umjetnika hrvatske DJ scene koji su se sinoć zabavljali u CineStar kinu Branimir centra.

Osim njih, u filmu su uživali i mnogi drugi glazbeni umjetnici i producenti kao što su Boris Đurđević, mladi finalisti prošlogodišnjeg The Voice showa Jure Brkljača i Marin Jurić Čivro te redatelj i koreograf Igor Barberić. Među njima se ističu i dvije dame, mlada pjevačica i radijska voditeljica Ines Huskić te Renata Končić, poznatija kao Minea.


WAYF_PREMIJERA (27 of 33)

Premijeru su posjetili i poduzetnik Hamed Bangoura, stand-up komičar Goran Vugrinec Goc, kao i glumac Zoran Pribičević.

WAYF_PREMIJERA (2 of 33)

 

WAYF_PREMIJERA (9 of 33)

Na premijeri i after-partyju su uživale i predivne Hrvatice koje su uljepšale sinoćnje događanje. Tako smo mogli vidjeti Branku Krstulović u društvu Iris Androšević, Ive Balaban i Ivane Perenčević, Biancu Matković, Teu Blažević, Anu Strizić, Jelenu Holec, Dijanu Viljevac, Boudoir sestru Martinu Čičko Karapetrić, Miu Biondić, Eciju Ivušić i brojne druge.

WAYF_PREMIJERA (15 of 33)

WAYF_PREMIJERA (24 of 33)

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]WE ARE YOUR FRIENDS glazbeno je i vizualno atraktivan film koji nam donosi najnovije hitove elektronske glazbe i uvlači u atmosferu najboljih partyja losanđeleskih klubova. Dokaz tome su i poznati DJ-i koji su surađivali na filmu, kao što su Nicky Romero, Dillon Francis i Alesso.[/box]

 

Komentari

loading...
-->