NAKON ČETIRI MJESECA POTRAGE: Pas Barni napokon uz svog vlasnika (FOTO)

Photo:Zarko Basic/PIXSELL

Četiri mjeseca je trajala potraga za psom Barnijem.

Dugotrajna potraga za petogodišnjim psom Barnijem napokon je došla kraju ovoga vikenda u Lazini Čičkoj pored Velike Gorice. Barni je napokon potražen, na sreću svih uključenih, a posebno vlasnika, sarajevskog taksista Fahrudina Brave Cakija.

Podsjetimo, Barni je nakon operacije pobjegao iz veterinarske ambulante u Sopnici u koju je doveden na liječenje, a nakon što se priča proširila po društvenim mrežama, pomoć su mu ponudili brojni Zagrepčani, koji su svakoga jutra i večeri odvojili slobodno vrijeme kako bi tražili Barnija ili dojave o njegovu kretanju.

SUZA
SUZA

“Bilo je perioda kada nismo dobivali dojave tjednima, pa su mnogi već digli ruke od potrage, ali mi koji smo ostali smo bili uporni i nismo se predavali, a usput smo spasili i mnoge druge pse i mačke koje smo slučajno zatekli u potragama “,kazala jeMarina Škrinjar za Večernji, jedna od tragača. Na kraju potrage, u blizini Velike Gorice, namamili su ga u kavez, transportirali na sigurno i zatim javili vlasniku.

Photo:Zarko Basic/PIXSELL
Photo:Zarko Basic/PIXSELL

“Presretan sam, uopće ne mogu opisati zahvalnost koju osjećam prema ovim ljudima što su mi toliko pomogli da nađem Barnija nakon što sam ja već gotovo odustao. Barni je super, čak se i udebljao 11 kila u bijegu, a sada idemo kroz Šibenik i Split natrag prema Sarajevu”,  poručio je zadovoljni vlasnik.

 


Komentari