NAJVEĆE IZNENAĐENJE VOJNOG MIMOHODA: Iznimno talentirana djevojčica pustit će glas i otpjevat Lijepu našu (VIDEO)

Youtube/Screenshoot

Mia Negovetić, 12-godišnja djevojčica iz Rijeke, jedno je od najvećih iznenađenja vojnog mimohoda koji će se u utorak održati u Zagrebu. Njezin identitet organizatori čuvaju kao najveću tajnu.

 Uz pratnju klape Hrvatske ratne mornarice Sv.Juraj, Mia će pjevati državnu himnu na otvaranju mimohoda. Zajedničkim nastupom 12-godišnje djevojčice i vojne klape zapravo se želi pokazati budućnost Hrvatske vojske. Riječ je o djevojčici nevjerojatnih glazbenih sposobnosti. Na YouTube kanalu ima više od 3,5 milijuna pregleda, a kada je poslušate bit će vam i jasno zašto.

Petra Radin, umjetnička direktorica vojnog mimohoda, kazala je kako Mia ima nevjerojatan glazbeni talent koji je imala prilike prvi put upoznati jednom prilikom u Opatiji. Mia ne pohađa glazbenu školu niti glazbene tečajeve, već je samouka pjevačica. Odlična je učenica u osnovnoj školi Brajda, a osim pjevanja voli sviranje, ples i sport te se bavi gimnastikom, piše Jutarnji list.

Od glazbenika najdraži su joj Beyonce, Whitney Houston, Rihanna, Megan Trainor, Bruno Mars, grupa Queen, Tina Turner, a od hrvatskih izvođaća to suIvana Kindl, Natali Dizdar, Nina Badrić, Damir Kedžo i Jacques Houdek.


Komentari

loading...
-->