NAJSPEKTAKULARNIJI LEDENI PARK DO SADA! Otkrijte zašto je tako poseban i drugačiji (FOTO)

Facebook

Ledeni park ove godine bit će otvoren svakoga dana od 10 do 23 sata, do 10. siječnja 2016.

Najveće klizalište u ovom dijelu Europe i najpopularnija zagrebačka zimska atrakcija Ledeni park na Trgu kralja Tomislava u Zagrebusvečano se otvara u subotu, 28. studenoga u 18 sati.

Naime, ledeni park bit će otvoren prigodnim programom u režiji Petre Radin na kojemu će nastupiti Mia i Lana Negovetić, Ivana Husar Mlinac, polaznici glazbene škole Husar&Tomčić, zbor Izvor, a glazbene nastupe pratit će klizači iz zagrebačkog klizačkog kluba Pahuljice. Nakon službenog otvaranja, Ledeni park će primiti i svoje prve klizače ove godine i to do 23 sata.

12274557_532399130260235_1721517427894126866_n

Ledeni park donosi još zanimljiviju gastronomsku ponudu koja okuplja dvadesetak najboljih zagrebačkih ugostitelja i restorana. Tradicionalni štrukli, mirisni kolači izrađeni prema bakinim receptima te slasni zagrebački mesni zalogaji bit će dijelom svakodnevne ponude. Ove godine klizačke avanture moći će se pratiti i s atraktivnog Ledenog vidikovca uz šampanjac, punč i kuhano vino. Podsjetimo, ugledni portal za putovanja “Najbolje europske destinacije” nominirao je Zagreb kao jedan od najboljih božićnih destinacija u 2015. , poziva sve posjetitelje da dođu i vidjeti zašto tako mnogo turista odabire glavni grad Hrvatske kao svoje omiljeno odredište za zimski odmor.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Cijena šezdesetminutnog klizanja je 15 kuna od 10 do 16 sati, 20 kuna od 16 do 22 sata, a najam klizaljki iznosi 10 kuna. Svi ljubitelji klizanja moći će kupiti i pretplatničke kartice za klizanje, kojim će ostvarivati popust na blokove klizačkih termina. Djeca do 6 godina kližu besplatno, a posebne popuste ostvarivat će branitelji, studenti i umirovljenici.[/box]

Zagreb je nominiran za NAJBOLJU EUROPSKU BOŽIĆNU DESTINACIJU (FOTO/VIDEO)


Komentari