NAJSMJEŠNIJA KAZNA ZA PARKING IKAD: ‘Skoro me herc strefio, kakve legende’! (FOTO)

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon ovoga ćete možda razmisliti hoćete li u buduće preuranjeno reagirati na “čestitku”.

Sigurno ste se barem jednom našli u stanju šoka kada ste na vjetrobranskom staklu, za brisače zakačenu, pronašli parkirnu kaznu. Vjerojatno ste uz salve psovki i negodovanja udarili i po onome tko vam je kaznu stavio, a i po sebi jer ste zaboravili nadoplatiti parking. No, nakon ovoga ćete možda razmisliti hoćete li u buduće preuranjeno reagirati na “čestitku” koja vas je dočekala. Naime, Edinu Mahmuljinu dogodilo se nešto naprosto nevjerojatno, a iz toga bismo svi mi trebali izvući pouku kako stričeki koji nam lijepe kazne, zapravo nisu zločesti. Štoviše, oni samo rade svoj posao, a u njegovom slučaju tu su i kad treba spasiti našeg limenog ljubimca od katastrofe.

Na svom Facebook profilu Mahmuljin je objavio fotografiju “parkirne kazne” na kojoj umjesto cifre koju treba uplatiti Holdingu, stoji poruka, “Niste povukli ručnu pa je auto bio na cesti. Gurnuli smo ga i stavili kamen ispred prednjeg lijevog kotača. Pazite kad krenete”, poručili su djelatnici Zagrebparkinga, spasitelji Edinova automobila.

Uzvratio im je Edin porukom na Faceu. “Skoro me herc strefio, mislio sam da je parking kazna! Da ne povjeruješ, legende di god da ste imate pivu!! I zbog pomicanja auta i zbog “one in a lifetime” poruke”, kazao je Mahmuljin.

Stoga, legende, prvo svaka čast, a drugo javite se Edinu za pivo!

skoro me herc strefio, mislio da je parking kazna! Da ne povjeruješ, legende :) di god da ste imate pivu!! i zbog pomicanja auta i zbog "one in a lifetime" poruke :)

Posted by Edin Mahmuljin on Mittwoch, 27. Januar 2016


Komentari