NAJPOZNATIJI LJUBAVNI PAR OČEKUJE PRINOVE: Klepetan i Malena napunili gnijezdo,očekuje se najveća obitelj do sada (FOTO)

Screenshot

Već u kolovozu ove godine Klepetan i ptići lete put Afrike.

Iako je ove godine svojoj Malenoj kasnio, vrijeme koje provode zajedno, koriste na najbolji mogući način. Najpoznatije gnijezdo u Hrvatskoj tako je prije tjedan dana brojalo dva jajeta, a sada ih je sveukupnu šest – jedno više nego što je to bio slučaj prošle godine.

Pravo je to veselje za sve koji su strepili nad Klepetanovom sudbinom, a osobito za njihovog najvećeg dobročinitelja Stjepana Vokića.

Miracle! This year 6 eggs… Congratulations!

Posted by The Old Man and The Stork on Montag, 18. April 2016

Naime, upravo će Stjepan kada se ptići izlegnu. mladim roditeljima svakodnevno nositi oko 10 kilograma svježe ulovljene ribe, jer Malena zbog slomljenog krila neće moći sama hraniti mladunce. On ima pomaže i u branju trave kojom će rode dodatno zaštititi jaja, a moguće je da će se u gnijezdu pojaviti i još koja prinova.

“Oni obično imaju pet jaja, do 20. će ona vjerojatno nositi jaja, a onda 30 dana leži na njima. Oko 20. svibnja trebali bi se izleći, jer 1.8. odlaze, spremni za Afriku”, ispričao je za Index Stjepan Vokić.


Komentari