Cammeo grupa je objavila podatke o broju prevezenih putnika tijekom prvih šest mjeseci u svim gradovima u kojima posluje.

Tako je u Zagrebu prevezeno čak 2 600 000 putnika, što predstavlja visoki, iznadprosječni rast u odnosu na ista razdoblja u prethodnim godinama. Uslugu telefonskog naručivanja usluge koristilo je gotovo milijun putnika, dok su preostali svoj taksi naručili putem online i mobilne aplikacije, koja također bilježi sve veći broj korisnika.

Ovi podaci izvrstan su pokazatelj da je taksi doista postao poželjan oblik prijevoza i da ga svakim danom koristi sve više građana i turista.

Visoke ocijene od građana

Uz niz noviteta koje Taxi Cammeo stalno uvodi je svakako i mogućnost ocjenjivanja same usluge i vozača koja se provodi u okviru Cammeo lige pa su Zagrepčani ocijenili taksiste Taxi Cammea s visokom ocjenom 4.73, dok je prosječna ocjena same usluge također visokih 4.65.

Taxi Cammeo Zagreb zapošljava 350 djelatnika, a zahvaljući franšiznom modelu poslovanja bilježi stalni rast broja zaposlenih kao i radnih kapaciteta. Tako su u prvom polugodištu ove godine povećali postojeću flotu s 11 novih, moderno opremljenih vozila koja su građanima na raspolaganju svakodnevno, od 0 do 24 h.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Razlog visoke potražnja za uslugama Taxi Cammea svakako je i činjenica da je Taxi Cammeo i dalje najpovoljniji zagrebački taksi-servis na svim relacijama.[/box]

Taxi Cammeo Zagreb posluje u sklopu Cammeo grupe, koja ove godine obilježava desetu godišnjicu rada u Hrvatskoj, odnosno, petu godišnjicu rada u Zagrebu, a sveukupno zapošljava 725 djelatnika.

>>> NOVA PRAVILA NA ZAGREBAČKOM ASFALTU: Evo po čemu svaki građanin može lako prepoznati ilegalne taksiste!

>>> ZAGREBAČKI TAKSIST POSTAO HIT NA ‘FEJSU’: Nije imao sitno za uzvratiti pa je oduševio genijalnom porukom

Komentari