NAJEZDA INSPEKCIJE: Prvo je pala Sofra, a sada je zatvorena i poznata zagrebačka pivnica

Čini se da su pod inspekcijskom čizmom pokeknuli oni najbolji.

Inspekcija se okomila na poznate zagrebaške restorane, a kako stvari stoje, ne zaobilaze ni pivnice. Nakon što su u petak bez upozorenja zatvorili Sofru zbog pušenja, u subotu je zatvorena i pivnica na Opatovini.

>>> POZNATI RESTORAN NA METI INSPEKCIJE: Poduzete su drastične mjere, zatvoreni su do daljnjeg

Radi se o Craft roomu, a ekipa iz pivnice svoje goste o svemu je obavijestila na Facebooku.

“Dragi naši gosti,

obavještavamo Vas da će Craft room biti zatvoren sljedećih nekoliko dana zbog inspekcijskog nadzora konzumacije duhanskih proizvoda u ugostiteljskom objektu”, započeli su.

“Usprkos tome što zakon predviđa i novčanu kaznu kao sankciju, inspekcija je odlučila poduzeti drastične mjere privremenog zatvaranja objekta.

Žao nam je što nekoliko sljedećih dana nećete moći provesti u Craft roomu za što Vam se ispričavamo i molimo za razumijevanje.

Vaša Craft room ekipa”, stoji na njihovom Facebook profilu.

Bez upozorenja

I iz Craft rooma i iz Sofre nezadovoljni su ovakvim drastičnim mjerama. Umjesto novčane kazne lokali su zatvoreni na osam dana. 

Krivi smo i prihvaćamo odgovornost, ali želimo i da se ista pravila odnose na sve ugostitelje. Pitali smo inspekciju otkada vrijedi taj zakon o cigaretama. Kažu, od 2009. godine, a ja se ne mogu sjetiti da se drugi restorani zatvaraju, a u gotovo svima se puši. Čak i unutra, a ne samo na terasi”, rekli su u subotu za Index iz Sofre.

Dodali su i kako smatarju suludim da se restorani zatvaraju na osam dana zbog nekoliko pepeljara.


Komentari