Najdraži food outlet na novoj lokaciji!

Screenshot

Žabac Food Outlet u skladu s poslovnom vizijom bračnog para Maje i Maria Žambokija, otvorio je četvrti po redu dućan koji se nalazi na Kvaternikovom trgu, popularnom „Kvatriću“ u neposrednoj blizini Robne kuće Nama, točnije u ulici Nemčićeva 1.

Kao i u prethodnim Outletima i u ovom će raditi osoba s posebnim potrebama na deterdžentomatu. Kupce očekuje svakodnevni različiti asortiman (prehrambeni, neprehrambeni proizvodi i deterdženti u rinfuzi). Otvaranjem ove trgovine Žabac Food Outlet ukupno zapošljava 40 djelatnika.

„Ponosni smo i sretni što je tržište prepoznalo naš koncept. Zahvaljujući njemu otklonili smo sve sumnje i predrasude koje su bile prisutne na samim početcima da su namirnice koje prodajemo neispravne ili sumnjive. Sva roba u našem dućanu ima sljednost, zna se tko ju proizvodi i odakle dolazi. Naša misija je jednostavna, ne želimo da se baca hrana i u tome uspijevamo. Sve naše investicije i širenja pokrećemo iz vlastitih obrtnih sredstava. Zahvaljujem se vjernim kupcima.“ izjavio je povodom otvaranja ove poslovnice Mario Žamboki.

Screenshot


Komentari