Najavljen je glazbeni program 10. Koraka u život

Foto: Borna Kos

Humanitarna akcija “Korak u život”, u organizaciji “Rotary kluba Kaptol”, koja kontinuirano 10 godina za redom omogućava studiranje mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi,za ovogodišnju posebnu obljetnicu priprema poseban glazbeni program.

U Hrvatskom narodnom kazalištu, u kojem se po treću godinu održava događaj, nastupat će Franka Batelić, Jelena Rozga, Tony Cetinski, Psihomodo pop i mnogi drugi. Humanitarni koncert održat će se 25. studenog, a prenosit će se uživo na drugom kanalu HRT-a.

Foto: Borna Kos

“Izuzetna mi je čast biti dio ovakve plemenite priče. Pomoći ovakvim mladim ljudima da se obrazuju i krenu u život je neprocjenjivo. Jedva čekam 25. studenog, te ovim putem pozivam sve da nam se priključe u humanitarnoj akciji. Meni je kao studentici ostao još samo jedan ispit na Pravnom fakultetu u Zagrebu, ali ja sam izuzetna štreberica. Sad se sve malo zakovitlalo na glazbenom putu, pa je studiranje malo na pauzi. Smatram kako je najteži period upravo nakon završetka srednje škole i početka fakulteta, točnije trenutak kada se pitate “Što sada?”. Ponavljam, upravo zato je ova akcija tako genijalan jer olakšava odgovor na ovo teško pitanje. Što se tiče samog nastupa, uvijek me lovi pozitivna trema, pogotovo kada je ovako veliki događaj i kada ima puno emocija u tome” rekla je mlada glazbena umjetnica Franka Batelić.

Foto: Borna Kos

“Sjajan je osjećaj biti dio ove priče. Kada su nas pitali želimo li biti partner u ovome, mi smo se odmah odazvali jer smo željeli kao vodeća kulturna institucija u ovoj državi pomoći onima kojima je to potrebno. Isto tako, 13. prosinca poklanjamo izvedbu baletne predstave “Orašar” našim sugrađanima koji nemaju financijske mogućnosti.” rekla je intendantica HNK-a, Dubravka Vrgoč.

“Ja sam zahvalna što sam jedna od dobitnica stipendije jer mi je puno pomogla. Mogu izvršavati sve svoje studentske obaveze, družiti se s prijateljima, posvetiti se sebi kako bi i ja jednog dana mogla pomoći nekome. Nije lako ići na ovaj put bez roditelja, bez nekoga tko ti čuva leđa, ali sve se može ostvariti uz volju i trud.” rekla je Margareta Komljenović, jedna od dobitnica stipendije akcije “Korak u život”.

Humanitarnoj akciji “Korak u život” možete se priključiti kupovinom ulaznice za humanitarni koncert ili pozivom na broj 060 9002


Komentari