Najaktivniji gradski zastupnik: Tomislav Stojak najavio značajne promjene u Rudešu

FOTO: Dražen Komar

Za Zagrepčane dostupan u bilo koje doba dana i noći.

HNS-ov gradski zastupnik Tomislav Stojak svakako drži titulu najaktivnijeg gradskog zastupnika i nerijetko ga viđamo i na terenu, a ne samo u klupama. Na prvom su mu mjestu, kaže, Zagrepčani i Zagrepčanke, a trudi se napraviti što više za boljitak grada.

Iako je trenutno na godišnjem odmoru, ustvrdio je da je za građane dostupan u bilo koje doba dana i noći.

Ovih dana aktualno je s kolegama i kolegicama radio na problemima u kvartu Rudeš. Naime, u srijedu 26. srpnja održana je druga sjednica Vijeća Mjesnog odbora Rudeš na kojoj su raspravljali o problematici dječjih igrališta i parkova u kvartu.

Zaključeno je da će se aktivnosti po pitanju uređenja postojećih i gradnje novih dječjih igrališta intenzivirati, te da će to biti jedan od prioriteta u aktivnostima mjesnog odbora. Zatražili smo od nadležnih gradskih tijela da se u Rudešu postavi i više koševa za smeće, budući da smo svi primijetili da ih nema dovoljno.

Također, analiziran je plan malih komunalnih akcija za ovu godinu, dogovoreno je da će se na idućoj sjednici mjesnog odbora, koja je predviđena za održavanje do kraja kolovoza, napraviti detaljnija analiza trenutnog stanja i izvršenja komunalnih akcija u Rudešu, te procijeniti treba li postojeći plan mijenjati.

Od prije par dana u Rudešu je krenulo uklanjanje ambrozije, mjesni je odbor, preko svog predsjednika, izvijestio nadležne gradske službe o lokacijama na kojima je ona primijećena, te se nadamo da će se s većine njih i ukloniti. Ukoliko primijetite negdje da to nije učinjeno, molimo vas da nam javite.

Na kraju, još jedna informacija za sve Rudešane. Početkom mjeseca rujna, nakon sezone godišnjih odmora, članovi mjesnog odbora krenuti će s dežurstvima u prostorijama Mjesnog odbora Rudeš, Rudeška 71, svake druge srijede i subote u mjesecu. Na taj će način svi zainteresirani sugrađani imati priliku direktno svojim izabranim vijećnicima iznijeti sve primjedbe, prijedloge i inicijative“, kazao je gradski zastupnik Tomislav Stojak.


Komentari